Φάρμα highlights 18/10: Οι δυο άγριοι τσακωμοί και η ανατροπή στο συμβούλιο

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 18/10: Οι δυο άγριοι τσακωμοί και η ανατροπή στο συμβούλιο

Άλλο ένα επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18/10 στη Φάρμα από το οποίο είδαμε πολλά και διάφορα, όπως είναι ο νέος μονομάχος, αλλά και μια μεγάλη ένταση.

Αναλυτικά τα 18/10 highlights της Φάρμας

«Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν» - Σε έξαλλη κατάσταση η Έλενα ξεσήκωσε τον αχυρώνα με τα ουρλιαχτά της στον Χρήστο

Το επεισόδιο ξεκίνησε με εντάσεις. Πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών είναι η Έλενα και ο Χρήστος. Οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά μεταξύ τους και φαίνεται πως στόχο έχουν να διώξουν ο ένας τον άλλο. Έχουν δημιουργήσει τις δικές τους "κλίκες" και οι μισοί υποστηρίζουν τη μία πλευρά και οι υπόλοιποι την άλλη.

Αυτή τη φορά το θέμα ξεκίνησε από το γεγονός πως η Έλενα άκουσε τον Χρήστο να λέει: «Έτσι και πας έστω και δύο αυγά παραπάνω, θα πάω εγώ και θα τα σπάσω», στους ηττημένους, κάτι που για εκείνη είναι απαράδεκτο. Μάλιστα, ανέφερε πως ήθελε να δώσει την αγελάδα στους πράσινους, ώστε να τους δίνουν από το γάλα τους, βγαίνοντας διπλά κερδισμένος μετά τον χθεσινό (1710) αγώνα.

Η Έλενα, λοιπόν, άρχισε να του φωνάζει: «Εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουν», με εκείνον να επιμένει πως τα λεγόμενά της δεν ισχύουν. Από τον θυμό της αποχώρησε από την καλύβα τους και πήγε στους αντιπάλους για να τα πει και να ξεσπάσει.

«Επειδή πήγες και με ρουφιάνεψες; Δεν μου έκανες τίποτα», της είπε αργότερα εκείνος μαθαίνοντας "τα καμώματά της", με την ίδια να φωνάζει ξανά: «Ρουφιάνα δεν θα με λες εμένα». Η κουβέντα δεν κατέληξε πουθενά, γι' αυτό και συνέχισαν κανονικά τις δουλειές τους στη Φάρμα, χωρισμένοι σε υπο-ομάδες.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας της εβδομάδας

Η δοκιμασία με την ονομασία "Γόρδιος Δεσμός" ήταν αρκετά απαιτητική και δυσκόλεψε τόσο την γαλάζια όσο και πράσινη ομάδα.

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να ξεμπερδέψουν μεγάλου μήκους αλλά και βάρους σχοινιά. Νηκήτρια αναδείχθηκε η Πράσινη ομάδα αφήνωντας "πισω" την Γαλάζια για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να πρέπει να αναδείξει το βράδυ και 2ο μονομάχο.

Δείτε επίσης: «Όλα είναι...» - Απίστευτο άδειασμα από τον Ηλία Μαμαλάκη για το ρόλο του Κουτσόπουλου στη Φάρμα

Ανατροπή στο συμβούλιο - Αυτοί είναι οι δύο μονομάχοι

Τον πρώτο μονομάχο επέλεξε ο αρχηγός της Γαλάζιας ομάδας, Γιώργος Γιαννούλας μετά την ήττα από την Πράσινη ομάδα στην δεύτερη δοκιμασία ασυλίας της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι ο

Έτσι ο αρχηγός της Γαλάζιας ομάδας ανέδειξε πρώτο μονομάχο τον Χρήστο Μέξη, ο οποίος με τη σειρά του επλέξε τον Γιώργο ως δεύτερο υποψήφιο.

«Είστε αστείοι...» - Άγριος τσακωμός ανάμεσα στον Χρήστο και στον Γιώργο

Ξέφυγε η κατάσταση αμέσως μετά το συμβούλιο για την ανάδειξη των δύο μονομάχων, με τον αρχηγό της Γαλάζιας ομάδας Γιώργο Γιαννούλα να βγαίνει εκτός εαυτού και να έρχεται σε σύγκρουση με τον πρώτο μοναχό Χρήστο Μέξη.

Ο Χρήστος αναφέρθηκε στον Γιώργο λέγοντας ότι δεν παίρνει θέση σε ότι συμβαίνει και μένει αμέτοχος. «Είστε αστείοι, Έλενα χθες έμαθες που είναι το κοτέτσι. Γιαννούλα βάλε τα αρχ@@α πάνω σου και πάρε θέση. Είσαι ο αρχηγός, βάλε μια ισορρπία.» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος. Η φράση αυτή αποτέλεσε το έναυσμα ώστε να ξεσπάσει άγριος καυγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες.

«Τι θες να σου απανήσω;» απάντησε εκνευρισμένος ο Γιώργος Γιαννούλας ενώ στη συνέχεια βγήκε εκτός ορίων με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν για να μην ορμήσει στον Χρήστο.

Δείτε εδώ το βίντεο: