Φάρμα 24/10: «Όλα τα μωρά στην πίστα» - "Τρελό" φαγοπότι στη Φάρμα, λίγο πριν τη λυπητερή για μία από τις δύο ομάδες

Ποιοι κέρδισαν την δοκιμασία απόψε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα 24/10: «Όλα τα μωρά στην πίστα» -

Άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης 24/10 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Οι δύο ομάδες φαίνεται πως προσαρμόστηκαν εύκολα μετά την τελευταία διαμόρφωσή τους, με τους μεν να χορεύουν τσιφτετέλια πάνω στο τραπέζια και τους δε να συζητούν όμορφα και ωραία χωρίς εντάσεις, κάτι που είχε καιρό να συμβεί πριν την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο επεισόδιο).

Ποια ομάδα κέρδισε την αποψινή (24/10) δοκιμασία στη Φάρμα

Μετά τις μουσικές και τα κλαρίνα, όμως, οι παίκτες βρέθηκαν λίγο έξω από τον αχυρώνα για να πραγματοποιήσουν άλλη μία δοκιμασία και να μαζέψουν πόντους για να διεκδικήσουν το σπίτι. Η μάχη ήταν δύσκολη και το έπαθλο λαχταριστό, αφού ήταν σοκολατένιο, όμως κάποιοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο από τους άλλους και έτσι τη νίκη πήραν μόνο οι μισοί.

Η μπλε ομάδα, συγκεκριμένα, κέρδισε και έτσι απόλαυσε γυρνώντας το επιδόρπιο. Οι πράσινοι, από την άλλη πλευρά, γύρισαν σπίτι και απόλαυσαν μία κοτόσουπα. Δεν είναι κακό κι αυτό, όμως έχουν μείνει πίσω στους πόντους...

Τα σχόλια στο twitter για το επεισόδιο

Στο twitter ακολούθησε ένας χαμός από τους τηλεθεατές οι οποίοι παρακολουθούσαν από την αρχή. Κανείς δεν στάθηκε στη νίκη, αλλά πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν να πουν διάφορα για το τσιφτετέλι και τους έξαλλους χορούς των διαγωνιζόμενων.

Δείτε επίσης: «Ντροπή, απαξιώνετε και το προϊόν και τους θεατές του» - Τι συνέβη