Φάρμα (26/10): Απίστευτο γέλιο μεταξύ Γιαννούλα & Κουτσόπουλου - Λέει ο σκηνοθέτης ''Cut'' και o παίκτης ψάχνει για γάτες

«Κοιτάω γύρω, γύρω...τι cut; Τι λένε αυτοί εδώ πέρα;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (26/10): Απίστευτο γέλιο μεταξύ Γιαννούλα & Κουτσόπουλου -  Λέει ο σκηνοθέτης ''Cut'' και o παίκτης ψάχνει για γάτες

Ημέρα αναμέτρησης είναι η Πέμπτη (26/10) στη Φάρμα με τον Γιαννούλα και τον Γιώργο Γιαννακίδη να είναι οι δύο μονομάχοι, που θα αγωνιστούν στον αχυρώνα με σκοπό την παραμονή της ομάδας τους στο σπίτι.

Ο Γιαννούλας λοιπόν, έμεινε για πρώτη φορά στο σπιτάκι και μάλιστα φάνηκε να είχε μεγάλο άγχος για τη στιγμή της αναμέτρησης, που θα ερχόταν. Λίγο νωρίτερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να τον επισκεφτεί και να συζητήσουν.

Η κουβέντα ωστόσο ανάμεσα σε παίκτη και παρουσιαστή εξελίχθηκε με πολύ χιούμορ, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (δείτε τον εδώ να παίζει στα γυρίσματα με τον γιο του) έκανε μια επεξήγηση στον Γιαννούλα.

Η ατάκα του Γιαννούλα σε συζήτησή του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη Φάρμα

Λ.Κ: Αρχικά θα σου πω κάτι, θα ξεκινήσω με το εξής! Όταν ο σκηνοθέτης λέει ''cut'', δε θα κάθεσαι όπου βρίσκεις, γιατί σε βλέπω...λέει ''cut'' και κάθεσαι! Είναι για σταματάμε εμείς, όχι για να κάθεσαι εσύ.

Γ: Ψάχνω για καμία γατούσα. Γατούσα στα βλάχικα είναι η γάτα. Κοιτάω γύρω, γύρω...τι cut; Τι λένε αυτοί εδώ πέρα; Μιλάνε ξένα από εδώ, μιλάνε ξένα από εκεί μπερδεύομαι.

Ο καβγάς που έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ του ριάλιτι

Ένας πολύ άγριος καβγάς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 10/10 στο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, ανάμεσα στον Σπύρο και στο Γιώργο, με τους δύο άντρες να πετούν έπιπλα και αντικείμενα ο ένας στον άλλο, βρίζοντας παράλληλα. Οι παίκτες σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τους δύο άντρες και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Σπύρος πέταξε το τραπέζι προς τον Γιώργο, λέγοντάς του: «Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@@ι. Τι σου είπα ρε μαλ@κα;».

Η Ρούλα μπήκε ανάμεσά τους, προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό, όμως κατέληξε να τραυματίζεται, με τον Σπύρο να τρέχει να της ζητήσει συγγνώμη. Αυτό οδήγησε και στην απόφαση του ίδιου να αποχωρήσει από το παιχνίδι, διότι αισθανόταν πως είχε ξεφτιλιστεί πια, παρόλο που οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν. Τελικά, μάζεψε τα πράγματά του και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο να δηλώνει πως δεν πρόκειται να τον συγχωρέσει, γι' αυτό και δεν παραβρέθηκε κατά την αποχώρησή του (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι βίαιες σκηνές αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, με τους τηλεθεατές να ξεσπούν στο twitter για τη συμπεριφορά του Σπύρου, τον καβγά και τα ουρλιαχτά, αλλά και για το γεγονός πως η παραγωγή επέλεξε να δείξει τι συνέβη και δεν το έκοψε στο μοντάζ.