Φάρμα highlights 26/10: Το γέλιο με Γιαννούλα & Κουτσόπουλο και η ομάδα που κέρδισε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 26/10: Το γέλιο με Γιαννούλα & Κουτσόπουλο και η ομάδα που κέρδισε

Στο χθεσινό 26/10 επεισόδιο του reality της Φάρμας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR, είδαμε μια επική σκηνή ανάμεσα σε Γιαννούλα & Κουτσόπουλο αλλά και την ομάδα που κατάφερε να κοιμηθεί σε κρεβάτι.

Αναλυτικά τα 26/10 highlights της Φάρμας

Απίστευτο γέλιο μεταξύ Γιαννούλα & Κουτσόπουλου - Λέει ο σκηνοθέτης ''Cut'' και o παίκτης ψάχνει για γάτες

Ημέρα αναμέτρησης ήταν χθες με τον Γιαννούλα και τον Γιώργο Γιαννακίδη να είναι οι δύο μονομάχοι, που θα αγωνιστούν στον αχυρώνα με σκοπό την παραμονή της ομάδας τους στο σπίτι.

Ο Γιαννούλας λοιπόν, έμεινε για πρώτη φορά στο σπιτάκι και μάλιστα φάνηκε να είχε μεγάλο άγχος για τη στιγμή της αναμέτρησης, που θα ερχόταν. Λίγο νωρίτερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να τον επισκεφτεί και να συζητήσουν.

Η κουβέντα ωστόσο ανάμεσα σε παίκτη και παρουσιαστή εξελίχθηκε με πολύ χιούμορ, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (δείτε τον εδώ να παίζει στα γυρίσματα με τον γιο του) έκανε μια επεξήγηση στον Γιαννούλα.

Λ.Κ: Αρχικά θα σου πω κάτι, θα ξεκινήσω με το εξής! Όταν ο σκηνοθέτης λέει ''cut'', δε θα κάθεσαι όπου βρίσκεις, γιατί σε βλέπω...λέει ''cut'' και κάθεσαι! Είναι για σταματάμε εμείς, όχι για να κάθεσαι εσύ.

Γ: Ψάχνω για καμία γατούσα. Γατούσα στα βλάχικα είναι η γάτα. Κοιτάω γύρω, γύρω...τι cut; Τι λένε αυτοί εδώ πέρα; Μιλάνε ξένα από εδώ, μιλάνε ξένα από εκεί μπερδεύομαι.

«Αποκλείεται να γυρνάμε στη σκηνή» - Η ομάδα που κέρδισε και μεταφέρεται στο σπίτι

Ημέρα μονομαχίας με τον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Γιαννούλα να αγωνίζονται ο ένας ενάντια στον άλλον με σκοπό να μεταφέρουν με τη νίκη τους την ομάδα τους στο σπίτι ή στην σκηνή.

Μετά από πολύ κόπο, ο τελικός πόντος πήγε στους μπλε, με τον Γιαννούλα να χάνει τον τελευταίο αγώνα. Εκείνος απογοητεύτηκε, ωστόσο η ομάδα του από τον εξώστη φώναζε και τον χειροκροτούσε, παρά το γεγονός, που έχασαν τη διαμονή στο σπίτι.

Οι πρώτες εντάσεις στους μπλε

Oι μπλε λοιπόν πήραν τη μεγάλη χαρά να επιστρέφουν στο σπίτι με τις ανέσεις τους, ωστόσο οι τσακωμοί και οι εντάσεις για τους παίκτες δεν άργησαν να έρθουν....