My Style Rocks 27/10: «Θα είμαι αληθινή, όπως με ξέρει όλο ο κόσμος...» - Η λαμπερή εμφάνιση της Ράμονας Βλαντή στο πλάτο ως guest κριτής

Δείτε τι φόρεσε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks 27/10: «Θα είμαι αληθινή, όπως με ξέρει όλο ο κόσμος...» - Η λαμπερή εμφάνιση της Ράμονας Βλαντή στο πλάτο ως guest κριτής

"Στον τόπο του εγκλήματος" επέστρεψε η Ραμόνα Βλαντή. Η πρώην πάικτρια και νηκήτρια του πρώτου My Style Rocks, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10, στο πλάτο ως guest κριτής, πλέον του ριαλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Η λαμπερή εμφάνιση της Ράμονας Βλαντή στο πλάτο του My Style Rocks

Μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή εμαφάνιση της Φαίης Σκοδρά, τη θέση του Δημήτρη Σκουλού πήρε η fashion expert, για να κρίνει σήμερα τις παίκτριες. «Θα είμαι αντικειμενική», δήλωσε στην αρχή.

Η Ραμόνα έκανε την είσοδό της με ένα λευκό ροζ σύνολο, συνδιασμένο με πέρλες και χρυσά αξεσουάρ. Μετά την πασαρέλα της ανέφερε: «Ένιωσα πολύ ωραία, είναι αγαπημένο παιχνίδι, το έχω πει πολλές φορές. Θυμήθηκα τη δεύτερη φορά που ήμουν κριτής. Θα είμαι αληθινή, όπως με ξέρει όλο ο κόσμος, αντικειμενική πάντα».

Δείτε εδώ το βίντεο:

6+1 πράγματα που δεν γνώριζες για τη Ραμόνα Βλαντή

1.Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 15 ετών.

2. Πήρε μέρος στο Next Top Model βαλκανικής χώρας και έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε/ Έχει δουλέψει με οίκους όπως Roberto Cavalli και Missoni.

3. Στην Ελλάδα θα έρθει για να σπουδάσει Business Administration σε συμβεβλημένο αμερικανικό πανεπιστήμιο και συγχρόνως θα συνεργαστεί με το γνωστό πρακτορείο VN.

4. Λίγο πριν αποφοιτήσει από τη σχολή της και φύγει για μεταπτυχιακά στην Αμερική, η Ραμόνα γνωρίζει τον άνδρα που θα της αλλάξει ζωή και θα την κάνει Ελληνίδα.

5. Είχε πάρει μέρος στις Playmates του 2007.

6. Είναι κολλητή φίλη με την Τζώρτζια από το My style rocks.

7. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν στα Playmates του 2007!