Φάρμα 30/10: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Η απόφαση της Έλενας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φάρμα 30/10: Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Μία αρκετά απαιτητική δοκιμάσια είχαν το βράδυ της Δευτέρας 30/10, η παίκτες της Φάρμας, με την πρώτη ασυλία της εβδομάδας να κερδίζει τελικά η πράσινη ομάδα με αρκετά μεγάλη διαφορά (δείτε τι έγινε τη δοκιμασία).

Η Ελεονώρα είναι η πρώτη μονομάχος της εβδομάδας

Μετά τη ήττα της, η γαλάζια ομάδα και συγκειρμένα η Έλενα έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας. Οι δύο επιλογές της ήταν η Χριστίνα και η Ελεονώρα. Η πάικτρια λοιπόν που επιλέχθηκε ήταν η Ελεονώρα. Η Έλενα αιτιολόγησε αυτή της την επιλογή λέγοντας ότι η Χριστίνα «πρόλαβε να κάνει πράγματα» όπως είπε χαρακτηριστικά χωρίς να έχει κάποιο άλλο κριτήριο.

«Έπρεπε απευθείας να σας βάλω στο στόχαστρο. Πραγματικά ζητάω συγγνώμη. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να το ζυγίσω» είπε η Ελένα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ξαφνική αποχώρηση του Σπύρου από την Φάρμα

Η αποχώρηση του πάικτη έφερε διαφόρων ειδών αντιδράσεις στην ομάδα. Κάποιοι στεναχωρήθηκαν λίγο όμως ορισμένοι το πήραν πολύ πιο βαριά. Ο λόγος για την Νάσια η οποία ξέσπασε σε κλάμματα στο άκουσμα της είδησης καθώς είχε έρθει με τον Σπύρο πολύ κοντά. Οι δύο πάικτες έφυγαν αγκαλιά από την καλύβα προκειμένου η Νάσια να τον ξεπροβοδίσει.

Αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τους υπόλοιπους παίκτες αφού ο Σπύρος όπως είπαν, έξω από το παιχνίδι διατηρεί σχέση και αυτή δεν θα ήταν μία ωραία εικόνα για την κοπέλα του.

«Εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του, ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες» είπε η Έλενα.

«Έχει σχέση; Έλα ρε κι εγώ νόμιζα ότι κάτι παίζει εκεί πέρα» απάντησε η Ελεονώρα.

«Το θέμα είναι ότι είναι όλη την ώρα βεντούζα. Όταν λέμε βεντούζα, μιλάμε για βεντούζα» πρόσθεσε η Έλενα.

Δείτε εδώ το βίντεο: