My Style Rocks: Η απαράδεκτη κίνηση της Χατζηπαντελή στην Ραμόνα - Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο (Βίντεο)

Η κάμερα για κακή της τύχη την «έπιασε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η απαράδεκτη κίνηση της Χατζηπαντελή στην Ραμόνα - Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο (Βίντεο)

Οι δυο τους έχουν μια... τηλεοπτική ιστορία. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ραμόνα Βλαντή έχει μιλήσει στις κάμερες με... όχι και τόσο καλά λόγια για την Σοφία Χατζηπαντελή και την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του My Style Rocks, αλλά παρ' όλα αυτά το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10 βρέθηκαν και οι δυο μαζί στο συγκεκριμένο πλατό, δίπλα δίπλα αφού η πρώτη πήρε για λίγο την θέση του Δημήτρη Σκουλού στην κριτική επιτροπή.

Η παρουσία της ήταν ολοφάνερο πως δεν χαροποίησε ιδιαίτερα το μοντέλο του εξωτερικού που παράτησε για λίγο την διεθνή καριέρα της για να... δει την τύχη της στην Ελλάδα, αφού, οι σπόντες έδιναν κι έπαιρναν στον αέρα του παιχνιδιού. Το αποκορύφωμα, ωστόσο, ήρθε κατά την αποχώρηση της Ραμόνας από το πλατό.

Η χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Μπορεί η Ραμόνα να φίλησε και να αγκάλια την Κατερίνα Καραβάτου, να αποχαιρέτησε τις συμμετέχουσες και να βγήκε από το πλατό αλλά τότε ήταν που η κάμερα «έπιασε» την Σοφία Χατζηπαντελή να κοιτά... επίμονα για να δει ότι όντως έφυγε και να σηκώνει το δάχτυλό της, το μεσαίο της δάχτυλο όπως πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν στο διαδίκτυο.

Ο ΣΚΑΙ έδειξε κανονικά το απόσπασμα το οποίο αργότερα έγινε αναπαραγωγή στα social media.

Η επιτυχία, βέβαια, που σημείωσε η εμφάνιση της Ραμόνα στο παιχνίδι καταγράφηκε και στα μηχανάκια της AGB αφού το project από τα συχνά μονοψήφια που έκανε σημείωσε εχθές 11,2% στο δυναμικό κοινό, με τους ιθύνοντες του σταθμού να σκέφτονται την μόνιμη ένταξή της στο ριάλιτι μόδας.