Survivor: Σήμερα το πρώτο μεγάλο casting για τους Μαχητές - Τα πρώτα πλάνα από την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Σήμερα το πρώτο μεγάλο casting για τους Μαχητές - Τα πρώτα πλάνα από την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν

Είναι γεγονός! ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Survivor στην prime time ζώνη του ΣΚΑΙ και σήμερα μάλιστα, στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί πραγματοποιείται ένα τεράστιο casting για τους μαχητές! Τα πρώτα πλάνα από το σημείο πρόβαλλε, φυσικά, η μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού Fay's time.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ έχει γίνει ήδη το πρώτο σκεσκαρτάρισμα από χιλιάδες βιογραφικά που έλαβε η παραγωγή και σήμερα στην εταιρεία παραγωγής από το πρωί βρίσκονται τα άτομα που επέλεξε σε ένα πρώτο στάδιο η ομάδα του Τούρκου παραγωγού, για να περάσουν ουσιαστικά στην δεύτερη φάση που είναι αυτή της μίνι συνέντευξης.

Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και κάποιες δηλώσεις από... πιθανούς συμμετέχοντες στο παιχνίδι.

Οι "μαχητές" παλεύουν για μια θέση στο Survivor

Αλλάζουν οι αμοιβές των παικτών - Τα νέα δεδομένα

Ο Τούρκος παραγωγός, λοιπόν, Ατζούν Ιλιτζαλί, ετοιμάζει έναν κύκλο με συμμετοχές από μεγάλους βετεράνους σταρ του ριάλιτι, καθώς και νέους παίκτες.

Μία μάλλον δυσάρεστη όμως αλλαγή φαίνεται πως... θα κάνει λίγο πιο περίπλοκη την διαδικασία για τους παίκτες του Survivor αφού μετά από αρκετά χρόνια στα οποία υπήρξε ιδιαιτέρως ανοιχτοχέρης στις αμοιβές, αυτήν την χρονιά αναμένεται να τραβήξει λίγο τα λουριά των αποζημιώσεων των παικτών.

Τα ποσά θα είναι... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr