Φάρμα (2/11): Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Πηνελόπη ή Ελεονώρα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Φάρμα (2/11): Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 2/11, στη Φάρμα με τις δύο μονομάχους, την Πηνελόπη και την Ελεονώρα να καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι.

Λίγο νωρίτερα ωστόσο, ξέσπάσε ένας ακόμη καβγάς στο συμβούλιο σχετικά με τον θέμα που είχε δημιουργηθεί με την Πηνελόπη και τον Νίκο Παρλάντζα για την κακοποίηση ζώου. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 31/10, η Πηνελόπη είχε κατηγορήσει τον παίκτη ότι χτύπησε την αγελάδα που βρίσκεται στην Φάρμα (δείτε εδώ τι έγινε).

Απόψε η Πηνελόπη πήρε τον λόγο λέγοντας ειρωνικά πως είδε τον Παρλάντζα να χτυπά τα χέρια του Όταν λοιπόν της ζήτησαν τον λόγο περί κακοποίησης και αν τον είδε να χτυπά το ζώο, η ίδια επέμεινε ότι δεν είπε κάτι τέτοιο Οι παίκτες έγιναν έξαλλοι με την Πηνελόπη, και με όσα είπε στο συμβούλιο.

Η Πηνελόπη αποχώρησε από τη Φάρμα

Με αυτή την ψυχολογία λοιπόν δεν μπορούσε παρά να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού δεν κατάφερε να νικήσει την Ελεονώρα. Αίσθηση προκάλεσε, ωστόσο, το γεγονός ότι πολλοί από τους συμπάικτες την δεν θέλησαν να την αποχαιρετήσουν.

Δείτε εδώ το βίντεο: