Φάρμα (06/11): Η ενόχληση της Γεωργίας με τους συμπαίκτες της και τα βέλη στο Χρήστο

Ο νέος αρχηγός

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φάρμα (06/11): Η ενόχληση της Γεωργίας με τους συμπαίκτες της και τα βέλη στο Χρήστο

Άκρως ανατρεπτικές είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο reality επιβίωσης, "Η Φάρμα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), και σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, με τις κόντρες να δίνουν και να παίρνουν, αλλά και την ανακοίνωση του νέου αρχηγού.

Τα βέλη της Γεωργίας στον Χρήστο και η ενόχλησή της

«Είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Ζούμε σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία», είπε αρχικά η Νάσια. «Το είδα κι εγώ αυτό. Όπως έχουμε καταλάβει όλοι, εδώ μέσα υπάρχει ανδροκρατία. Οπότε λέω, ότι θα προσπαθήσω να το σπάσω όλο αυτό, γιατί δεν είμαι υπηρέτης κανενός», της απάντησε η Γεωργία.

Στη συνέχεια, η παίκτρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και τόνισε, ότι «Υπάρχουν φαλλοκρατικές αντιλήψεις στην ομάδα μας. Με ενοχλεί, ότι οι γυναίκες θα πρέπει να σκουπίζουν και να κάνουν γυναικείες δουλειές, ενώ οι άντρες και δεν πρέπει να πλύνουν τα πιάτα τους, να σκουπίσουν και να στρώσουν τα κρεββάτια τους. Το νέο προσωπικό είναι πιο πολύ σε αυτό. Ο Χρήστος είναι ένα τέτοιο παιδί με τέτοιες αντιλήψεις. Ο Άλκης δεν το έχει σε τόσο έντονο βαθμό».

Τέλος, πρόσθεσε «με ενοχλεί που δεν ακούω, ούτε ένα ευχαριστώ, ενώ όταν κάνει κάτι ένας άντρας είμαστε πάνω από το κεφάλι του και λέμε συγχαρητήρια».

Το γράμμα της Πηνελόπης και ο νέος αρχηγός

Η Πηνελόπη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι επιβίωσης, άφησε το καθιερωμένο γράμμα, στο οποίο ανακοινώνει το νέο αρχηγός. Εκείνη άφησε ένα λουλούδι για τον κάθε παίκτη. «Ελπίζω να νιώσετε τη θαλπωρή του σπιτιού και να φτάσετε όλοι σας μέχρι την τελική δεκάδα», έγραψε αρχικά, ενώ ευχήθηκε να είναι ενωμένοι και μονιασμένοι.

«Έχω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη, αν πλήγωσα κάποιον», κατέληξε. Ενώ, για ακόμα μία φορά επέλεξε να είναι εκ νέου αρχηγός η Έλενα, η οποία έχει ξανά βρεθεί σε αυτή τη θέση.