Fame Story highlights 6/11: «Θέλω να αποχωρήσω» - Οι καβγάδες εκτός ορίων και η έξαλλη Ηρώ

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 6/11: «Θέλω να αποχωρήσω» - Οι καβγάδες εκτός ορίων και η έξαλλη Ηρώ

Μετά την αποχώρηση του Στράτου στο 6ο live (δείτε εδώ τι έγινε) του "Fame Story", πολλές εντάσεις και ανατροπές είχαμε στο χθεσινό 6/11 επεισόδιο του reality του STAR.

Αναλυτικά τα 6/11 highlights του Fame Story

Η Αριστέα πολύ φορτισμένη συναισθηματικά

H Αριστέα βρέθηκε σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στο χθεσινό επεισόδιο, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

«Τι εννοείς να χαλαρώσω; Δε σου μίλησα αρχικά», είπε σε πρώτη φάση η Αριστέα στη Megan μετά από τη σύσταση που της έκανε, αφού διέκοπτε την ομάδα, που τραγουδούσε όλοι μαζί. «Πάμε λίγο είπα, είναι έκφραση», συνέχισε εκείνη. «Χαλάρωσε», της ξαναείπε, ενώ εκείνη της απάντησε, πως «Κανένας δε θα μου πει τι να κάνω. Κανένας!».

Η κόντρα των δύο γυναικών σταμάτησε εκεί, αφού επενέβησαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, και τους εξήγησαν, πως όλοι θέλουνε να χαλαρώσουν μετά το live.

Τσακώθηκαν άσχημα η Αριστέα με την Μέγκαν και τους δίδυμους

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η Αριστέα και η Μέγκαν τσακώθηκαν έντονα όταν η δεύτερη αποφάσισε να ψηφίσει ως την καλύτερη παίκτρια για αυτή τη βδομάδα την Αριστέα, δείχνοντας πως μπορεί να αφήσει στην άκρη τις διαφορές τους.

«Επειδή εγώ έχω αυτή τη διαφορά. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα αλλά στο καλλιτεχνικό… » είπε όλο νόημα.

«Είναι χειριστική, έχει μαεστρία να δημιουργεί ίντριγκες και πλεκτάνες. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει» είπε στο κιου η Αριστέα, απαντώντας πίσω από την πλάτη της.

Επίσης, η Αριστέα ξέσπασε και εναντίον των Danny και Victor. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι οι δίδυμοι είπαν στον Δημήτρη ότι όταν ήταν άρρωστη "τριβόταν" στον Στράτο παρότι είναι σε σχέση. Στην αρχή το αρνήθηκαν, ωστόσο τελικά το παραδέχτηκαν.

Έξαλλη η Ηρώ στη διάρκεια αξιολόγησης των τραγουδιών

Η Ηρώ σχολίασε την εμφάνιση του Σωτήρη ο οποίος ερμήνευσε το «Ξανά» του Σάκη Ρουβά, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, τα γέλια την εξόργισαν.

«Παιδιά σταματήστε να γελάτε. Αλήθεια σας το λέω έχω αρχίσει κι εκνευρίζομαι. Προσπαθώ να κάνω μια δουλειά εδώ, εάν δεν θέλετε πηγαίνετε έξω», ανέφερε η Ηρώ με τον Danny να ζητάει συγνώμη.