Φάρμα (7/11): «Αυτός ο τραμπουκισμός και το νταϊλίκι, όχι σε εμένα!», «Γιατί τι θα κάνεις;» - Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Τσάμη και Γιαννακίδη

Ο λόγος που ''αρπάχτηκαν''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα (7/11): «Αυτός ο τραμπουκισμός και το νταϊλίκι, όχι σε εμένα!», «Γιατί τι θα κάνεις;» - Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Τσάμη και Γιαννακίδη

Την Τρίτη (7/11) η μπλε ομάδα ήταν αυτή, που κατάφερε να κερδίσει την πράσινη (δείτε εδώ) στη Φάρμα με αποτέλεσμα οι μπλε να έχουν τη χαρά να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες και τους συντρόφους τους μετά από καιρό.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για πολλούς, ωστόσο το γεγονός, ότι είχαν μια επαφή με τον έξω κόσμο αντί να τους ανεβάσει το ηθικό, τους έφερε εντάσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσάμη και τον Γιώργο Γιαννακίδη, που αρπάχτηκαν κανονικά για το διαμοιρασμό των προμηθειών.

Ο έντονος τσακωμός την Τρίτη (7/11) στη Φάρμα

«Αυτός ο τραμπουκισμός και το νταϊλίκι, όχι σε εμένα! Νταϊλίκια και τραμπουκισμοί όχι σε μένα», είπε ο Τσάμης με τον Γιαννακίδη να απαντάει: «Γιατί τι θα κάνεις;».

Τα δάκρυα στο έπαθλο επικοινωνίας

Ένα έπαθλο, που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση ήταν αυτό, που κέρδισαν οι μπλε στην Φάρμα την Τρίτη (7/11) με τους παίκτες να επικοινωνούν μετά από πολύ καιρό με τις οικογένειες και τους συντρόφους τους.

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι δεν άντεξαν και ''λύγισαν'' στο άκουσμα της φωνής των οικείων τους, όπως ήταν για παράδειγμα ο Γιώργος, που μίλησε με τη σύζυγό του, τον πατέρα του και την κορούλα του, που του είπε, πως έχει πυρετό.

Αντίστοιχα και η Κριστίνα έκλαψε μιλώντας με τον σύντροφό της, όπως και ο Αλέξανδρος, που λύγισε μιλώντας με την κοπέλα του, καθώς και η ίδια λύγισε, όπως ακούσαμε στην γραμμή.