Φάρμα (8/11): «Κοίτα πως πρήστηκε!» - Σοβαρό ατύχημα για τον Βάιο πριν τον αγώνα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα (8/11): «Κοίτα πως πρήστηκε!» - Σοβαρό ατύχημα για τον Βάιο πριν τον αγώνα

Με τραυματισμό ξεκίνησε το επεισόδιο της Τετάρτης 8/11 του ριάλιτι του STAR, Φάρμα, καθώς ο Βάιος, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας χτύπησε μόνος του το πόδι του και αποφάσισε να μείνει εκτός. Το γεγονός αυτό, από τη μία τρόμαξε τους συμπαίκτες του, ενώ από την άλλη κίνησε υποψίες για ψεύδη και τέτοιου είδους συνομωσίες γενικότερα (δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού 7/11 επεισοδίου).

Ο ίδιος στην ουσία περπατώντας πάτησε μία πέτρα, γύρισε το πόδι του, το στραμπούληξε και έπειτα δεν μπορούσε να το κουνήσει καθόλου. «Γύρισε το πόδι του, μόνος του και πρήστηκε! Κοίτα πως πρήστηκε! Πάτησε μια πέτρα και του γύρισε το πόδι», είπε αρχικά η Ελεονώρα στον Αλέξανδρο μπαίνοντας στον αχυρώνα και βλέποντας τον συμπαίκτη της σε αυτή την κατάσταση.

Ο άσχημος τραυματισμός του Βάιου στη Φάρμα

«Πω πω, δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίξω σήμερα. Θα βάλω πάγο και άμα δεν... Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ, η αλήθεια είναι. Ούτε τεντώνει ούτε λυγίζει. Τώρα θα βγει η βρώμα ότι "αυτός το παίζει τραυματίας" και τέτοια», δήλωσε με την σειρά του ο ίδιος και η συμπαίκτριά του επισήμανε:

«Πολύ κακό timing! Πάρα πολύ κακό timing... Όχι ότι θα ήταν καλό σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, αλλά πολύ κακό timing, γι’ αυτόν κυρίως, γιατί εκτός του ότι έχουμε την ασυλία είναι και μονομάχος».

Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα τελικά

Πράγματι, ο παίκτης δεν κατάφερε να παίξει στον αγώνα για την ομάδα του. Τους κόστισε αυτό τελικά; Κι όμως ναι! Αφού οι πράσινοι γύρισαν πίσω ηττημένοι.