I'm a Celebrity... Get Me Out of Here highlights (9/11): Η δοκιμασία με τα φίδια και τις ταραντούλες και η αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες στο reality επιβίωσης

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity... Get Me Out of Here highlights (9/11): Η δοκιμασία με τα φίδια και τις ταραντούλες και η αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο του γνωστού reality επιβίωσης "I'm a Celebrity Get Me Out of Here", είδαμε χθες το βράδυ, της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και έκλεισε η εβδομάδα με μία αποχώρηση, αλλά και μία ακραία δοκιμασία.

Αναλυτικά τα highlights του I'm a Celebrity... Get Me Out of Here, Πέμπτης 9 Νοεμβρίου

Η "εξερεύνηση" στα σκουπίδια

Οι δύο ομάδες αρχικά, έπρεπε στο χθεσινό επεισόδιο να περάσουν μέσα από δύο δοκιμασίες. Η πρώτη ήταν να "σκάψουν" μέσα στο βούρκο και τα σκουπίδια σε ζευγάρια, ώστε να εντοπίσουν μερικά πολύτιμα αντικείμενα. Μάλιστα, από αυτή τη δραστηριότητα κατάφερε να βγει νικητής ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος τα κατάφερε με τη βοήθεια της Αγγελικής Ηλιάδη, που έχει αποδείξει, ότι δεν την εμποδίζει τίποτα από το να πάει μέχρι το τέλος (δείτε εδώ τι είχε γίνει σε προηγούμενο επεισόδιο).

Αλλά και το ζευγάρι του Νίκου Βαμβακούλα και της Ιωάννας Λίλη από την άλλη ομάδα κατάφεραν να κερδίσουν, οπότε το έπαθλο πήγε και στις δύο ομάδες, που ήταν λουκάνικα.

Η δοκιμασία με τα φίδια και τις ταραντούλες, που οδήγησε στην αποχώρηση

Η δεύτερη δοκιμασία είχε να κάνει με τη συναναστροφή των παικτών με κάποια πολύ αηδιαστικά ζώα, τα οποία έχουμε ξανά δει μέσα στο reality. Φυσικά, δεν είναι άλλα από φίδια και ταραντούλες. Στη δοκιμασία της αποχώρησης, που ήταν προτεινόμενες η Emilia Vodos, ο Νίκος Βαμβακούλα και η Αγγελική Ηλιάδη, έπρεπε να βάλουν το κεφάλι και τα χέρια τους σε τρία ξεχωριστά κουτάκια, όπου έρχονται σε επαφή με τα ερπετά και τα έντομα.

Η Emilia Vodos δεν άντεξε και αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, ενώ οι άλλοι δύο συνέχισαν να δοκιμάζουν τα όρια τους, με σκοπό την αρχηγία. Τελικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής "παραιτήθηκε" και νέα αρχηγός έγινε η τραγουδίστρια.