Φάρμα highlights 15/11: «Ευτυχώς δεν το είδε κανείς» - Απρόσμενες εξελίξεις λίγο πριν την ανακοίνωση του μονομάχου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 15/11: «Ευτυχώς δεν το είδε κανείς» - Απρόσμενες εξελίξεις λίγο πριν την ανακοίνωση του μονομάχου

Με πολλά ανατροπές πραγματοποιήθηκε το χθεσινό 15/11 επεισόδιο του ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα. Μετά το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, βγήκε τελικά ο δεύτερος μονομάχος (δείτε εδώ τα 14/11 highlights).

Αναλυτικά τα 15/11 highlights της Φάρμας

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την 2η ασυλία της εβδομάδας

Μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν η πράσινη και η γαλάζια ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η κάθε ομάδα έπρεπε να ορίσει ένα μέλος της το οποίο θα ήταν ο "Καθοδηγητής". Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν κλειστα μάτια και κλήθηκαν να βρούν μέσα σε λαβύρινθο γράμματα προκειμένου να σχηματίσουν μια λέξη. Μετά λοιπόν από αυτή τη δύσκολη αλλά και διασκεδαστική δοκιμασία, η γαλάζια ομάδα ήταν αυτή που επικράτησε κερδίζοντας τον αγώνα.

Ωστόσο η ίδια ομάδα είχε ένα πλεονέκτημα. Όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ένα από τα γράμματα της λέξης που έπρεπε να σχηματιστεί θα έμπαινε κατευθείαν επάνω στον πίνακα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

H επική τούμπα του Βάιου

Στον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία που έπρεπε να κλείσουν τα μάτια και να παίξουν χωρίς να βλέπουν. Ο Βάιος στην προσπάθειά του να φτάσει στο τέρμα παραπάτησε και έπεσε με τον επικό τρόπο.

Βέβαια, την τούμπα αυτή δεν την είδε κανείς από τους συμπαίκτες του παρά μόνο οι τηλεθεατές.

Ο δεύτερος μονομάχος

Αναμενόμενη η επιλογή του Άλκη για τον δεύτερο μονομάχο...