Fame Story: Ποια είναι η Αριστέα Αλεξανδράκη που έχει αναστατώσει τη Μουσική Ακαδημία;

Εσύ τα ήξερες;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Αριστέα Αλεξανδράκη
Instagram/ Αριστέα Αλεξανδράκη

Απρόβλεπτες είναι κάθε φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο της Μουσικής Ακαδημίας του "Fame Story", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, και μάλιστα μία από τοις παίκτριες, που φαίνονται είναι από τις πιο ταλαντούχες, αλλά και μία εκρηκτική παρουσία, είναι η Αριστέα Αλεξανδράκη (δείτε τι της συνέβη πρόσφατα στο παιχνίδι). Αρκετοί, όταν την είδαμε, θεωρήσαμε, πως κάτι μας θυμίζει, όμως τι είναι αυτό;

Ποια είναι η Αριστέα Αλεξανδράκη του Fame Story;

Η παίκτρια του αγαπημένου μουσικού reality show είναι 22 ετών, σπουδάζει Νομική στην Αθήνα, και λατρεύει ο χορός, το μιούζικαλ και ό,τι τη βοηθάει να εκφράζει τα συναισθήματα της μέσω της μεγάλης της αγάπης, της μουσικής. Η καταγωγή την είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα, όπου και μένει μόνιμα μαζί με την οικογένειά της. Ως άνθρωπος είναι αρκετά προσηλωμένη σε όσα αγαπάει, θέτει υψηλούς στόχους και κοπιάζει, για να τους κατακτήσει.

Από τα παιδικά της χρόνια η Αριστέα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στη μουσική και το τραγούδι και είχε φανεί από πολύ νωρίς το ταλέντο της. Στόχος της είναι να γίνει γνωστή μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της και ο κόσμος να ταυτίζεται μαζί της μέσα από τη δουλειά της. Όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή πλημμυρίζεται από ποικίλα συναισθήματα, με την ίδια να δηλώνει χαρακτηριστικά, πως νιώθει σαν σούπερ ήρωας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπως αναφέραμε και στην αρχή, που την έχουμε παρακολουθήσει σε talent show, καθώς είχε λάβει μέρος και στο The Voice και στο X-Factor, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει και πολύ μακριά. Έχοντας συμμετάσχει ήδη σε δύο μουσικούς διαγωνισμούς στην τηλεόραση, η νεαρή καλλιτέχνιδα έχει ήδη την εμπειρία να διαχειριστεί πολύ καλά τα φώτα και τις απαιτήσεις των lives.

Είναι η τελευταία προσθήκη στην μουσική ακαδημία του Fame Story, και ελπίζει να καταφέρει να φτάσει μέχρι τον μεγάλο και πολυπόθητο τελικό. Ήδη από το πρώτο live κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό. Είναι μία αρκετά υποσχόμενη και ανερχόμενη τραγουδίστρια, όπου μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να μάθει πολλά πράγματα γύρω από τον κόσμο της μουσικής, να βιώσει νέες εμπειρίες και να ζήσει το όνειρο της στο έπακρο.