Secret Song: Μεγάλη συγκίνηση για την Κάτια Δανδουλάκη - ''Λύγισε'' με την έκπληξη για τον μεγάλο έρωτα τη ζωής της

«Σας αγαπώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Secret Song: Μεγάλη συγκίνηση για την Κάτια Δανδουλάκη - ''Λύγισε'' με την έκπληξη για τον μεγάλο έρωτα τη ζωής της

Την Κυριακή (19/11) προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο για το Secret Song (δείτε εδώ τα highlights από το πρώτο επεισόδιο) με την πρώτη έκπληξη να γίνεται στην Κάτια Δανδουλάκη από τη Μαριάννα Τουμασάτου και τη Μαρίνα Ψάλτη.

Οι φίλες της επέλεξαν να τη βάλουν να ακούσει το κομμάτι ''Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία'' ένα κομμάτι, που είχε αφιερώσει στην ηθοποιό ο αγαπημένος της Μάριος Πλωρίτη, το οποίο συνοδεύτηκε από το πιάνο του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η συγκίνηση της Κάτιας Δανδουλάκη στο Secret Song

Η συγκίνηση της Κάτιας Δανδουλάκη με το που άκουσε τους πρώτους στίχους ήταν πολύ μεγάλη, καθώς παράλληλα έβλεπε φωτογραφίες του Πλωρίτη με τα δάκρυα να κυλάνε από τα μάτια της.

Η αποκάλυψή της για την προσωπική της ζωή

Έχω λίγο απάνθρωπες αντοχές. Κοιμάμαι 3 ώρες την ημέρα. Ζω μέσα από τη δουλειά. Θέλω όταν ‘φύγω’ από τη ζωή να βρίσκομαι στο θέατρο ή σε ένα πλατό. Η μετάβασή μου από τη ζωή στον θάνατο μέσα στο θέατρο θα ήταν ένα από τα όνειρά μου στην σκηνή. Με ανακουφίζει ότι υπάρχει κάτι άλλο μετά τη ζωή.

Είμαι "αγκαλίτσας" και μου λείπει αυτό. Με ενοχλεί το “μη με αγγίζεις”, θέλω να χουχουλιάζω σε αγκαλιές. Με αγκαλιές μεγάλωσα και μου έλειψαν οι αγκαλιές των γονιών μου και του Μάριου Πλωρίτη. Τώρα έχω των φίλων μου. Το κενό της οικογένειας είναι τεράστιο. Οι φίλοι είναι ένας μεγάλος θησαυρός για την ψυχή».