Φάρμα (20/11): Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος μονομάχος;

Τι είναι το έπαθλο φαγητού;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φάρμα (20/11): Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος μονομάχος;

Ανεξέλεγκτες και έντονες είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο γνωστό reality επιβίωσης, "Η Φάρμα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), και σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, με δύο νέους αρχηγούς στην κάθε ομάδα, με έναν τσακωμό μεταξύ των παικτών, αλλά και τη δοκιμασία ασυλίας.

Στην αρχή του επεισοδίου και μετά την αποχώρηση του Κιουλ στην πράσινη ομάδα, νέος αρχηγός ανακοινώθηκε από την επιλογή του, ο οποίος είναι ο Νίκος Παρλάντζας. Μετά από μια ξεχωριστή αφιέρωση και με πολύ γλυκά λόγια αποχαιρέτησε με το γράμμα του τους συμπαίκτες του και έκανε ανέδειξε τη νέα ηγεσία της ομάδας.

«Προφανώς για να λέει, πως κρατάει το λόγο του, του το είχε ζητήσει ο Νίκος», είπε ο Άλκης. Δείχνοντας τη δυσαρέσκεια της ομάδας κι αυτός για το νέο αρχηγό. «Δουλευόμαστε μεταξύ μας...», σημείωσαν οι παίκτες. «Προφανώς και θέλει να πάει στη δεκάδα, αυτός είναι ο σκοπός του», υπογράμμισε ο Άλκης. «Θεωρώ, ότι θα αλλάξουν πολλά μετά από αυτό», σχολίασε η Αντωνία.

«Ξαναζήτησε από τον Κιουλ, για να γίνει αρχηγός, ενώ δεν ήθελε. Αλλά είχε απογοητευτεί, όταν βγήκε η Νάσια», είπε και ο Γιαννούλας.

Αλλαγή αρχηγού κατόπιν ψηφοφορίας έγινε και στη γαλάζια ομάδα. Την αρχηγία ανέλαβε ο Γιαννακίδης. Μάλιστα, ο Τσάμης τόνοισε, πως «τον ψήφισα, επειδή θα τον ψηφίσει όλη η ομάδα».

Παράλληλα, λ

ίγο πριν πάνε οι παίκτες στη δοκιμασία ο Γιώργος Τσάμης ήρθε σε ρήξη με τους συμπαίκτες του, και πραγματοποίησε ένας πολύ έντονος καβγάς. «Μου ρίχνει ο Γιαννακίδης ευθύνες, που δε γνωρίζω και δε μου αναλογούν», είπε εκείνος στην κάμερα της εκπομπής.

«Είσαι αχαμπάριστος και το ανέλαβες, επειδή θεωρούσες, ότι δε θα έχει δουλειά», του "πέταξε" ο Γιαννακίδης. «Δεν τσεκάρει τι πρέπει να κάνει, θεωρώ, ότι ο Τσάμης είναι τεμπέλης και γενικά βαριέται να κάνει το οτιδήποτε. Μέχρι και τα πιάτα του να πλύνει», σημείωσε η Ελεωνόρα.

«Ο Γιαννακίδης θεωρεί, ότι είναι το τσιφλίκι του», είπε στο Γιαννούλα ο Τσάμης, μετά από το περιστατικό.

Η δοκιμασία της ασυλίας και το έπαθλο φαγητού

Αφού οι παίκτες ανέδειξαν τους νέους αρχηγούς των ομάδων τους, ρίχτηκαν στο στίβο της μάχης. Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να νικήσει αυτή που ήταν το πιο γρήγορο φτυάρι, αφού όφειλαν να κρατάνε ένα φτυάρι και να περνάνε κάποια εμπόδια. Το έπαθλο φαγητού δεν ήταν άλλο από τούρτα και πάστες. Και τα δύο τα κέρδισε η πράσινη ομάδα!

Ο πρώτος μονομάχος από τη γαλάζια ομάδα

Η χαμένη ομάδα, που ήταν η γαλάζια, κλήθηκε να επιλέξει ένα μονομάχο από τη δική της ομάδα, που δεν είναι άλλη από την Ελεωνόρα.