Φάρμα (21/11): «Μυρίζετε όλοι σας...» - Το έπαθλο της δοκιμασίας και τα στατίστικς για τη Νάσια

Ποια ομάδα κέρδισε;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φάρμα (21/11): «Μυρίζετε όλοι σας...» - Το έπαθλο της δοκιμασίας και τα στατίστικς για τη Νάσια

Με τρία έπαθλα και στατιστική για τη Νάσια, είναι ανατρεπτικές εξελίξεις για ακόμα μία φορά, στο γνωστό reality επιβίωσης, "Η Φάρμα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), σήμερα το βράδυ, Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Οι στατιστικές για τη Νάσια

«Ο Νίκος είχε κόντρα με τη Νάσια, μεγάλη κόντρα. Είχανε τσακωθεί, είχανε γίνει μπίλιες, και τώρα κάνουνε παρέα. Το ίδιο είχε κάνει και με τον Κιουλ. Που παρόλο που δεν ήθελε, επειδή είναι μεγάλη καρδιά έκανε πίσω και έγινε αρχηγός. Τώρα κάνει πάλι το ίδιο.», σημείωσε ο Άλκης αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

«Η Νάσια είναι έκπληξη. Μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, πως ένας άνθρωπος, που δεν είμαστε μαζί από την αρχή, αλλά άλλοι που τους έχω πάρει στην πλάτη μου, δεν αναγνωρίζουν την αξία μου», σημείωσε ο Νίκος Παρλάντζας στην κάμερα.

Ο Γιαννούλας με τη σειρά του υπογράμμισε, πως όποιος έχει πλησιάσει την παίκτρια μέσα στο παιχνίδι "εκτελέστηκε".

Το έπαθλο της σημερινής δοκιμασίας, ή μάλλον τα έπαθλα

Τρία ήταν τα έπαθλα της σημερινής δοκιμασίας. Το πρώτο ήταν μακαρόνια με κιμά, και σκέτα για τον Άλκη που είναι βίγκαν, το δεύτερο ήταν φρεσκοπλυμένα με μαλακτικό τα άπλυτα των παικτών, ενώ το τρίτο ήταν πλεονέκτημα ασυλιάς.

Το δεύτερο έπαθλο ξενέρωσε κάπως τους παίκτες, με το Χρήσρο να λέει χαρακτηριστικά «ποιος χεστη@@ για τα φρεσκοπλυμένα ρούχα», και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είπε «Μυρίζετε όλοι σας πα΄ντως, το καταλαβαίνω, όταν περνάω από δίπλα σας». Η ομάδα, που θα κέρδιζε έπαιρνε τα δύο έπαθλα, ενώ η άλλη αυτό που περίσευε.

Ποια ομάδα κέρδισε τα δύο έπαθλα;

Η πράσινη ομάδα με μόνο δύο παίκτες, καθώς είχε απώλειες λόγω τραυματισμών, κατάφερε να κερδίσει τα δύο έπαθλα. Επέλεξε να πάρει το προβάδισμα στο αγώνισμα ασυλίας και το φαγητό. Η γαλάζια ομάδα, ωστόσο πήρε το έπαθλο για τα άπλυτα ρούχα.