I’m a Celebrity Get Me Out of Here 22/11: «Τι είναι αυτό ρε;» -  Χαμός με τον Πάτρικ και το φίδι

Ξεκαρδιστικές στιγμές

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 I’m a Celebrity Get Me Out of Here 22/11: «Τι είναι αυτό ρε;» -  Χαμός με τον Πάτρικ και το φίδι

Ένα απολαυστικό επεισόδιο στο I’m a Celebrity Get Me Out of Here παρακολυοθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 22/11. Οι παίκτες της πράσινης και η κίτρινης ομάδας χωρίστηκαν σε ζευγάρια και κλήθηκαν να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Χαμός με την Πάτρικ και το φίδι

Έτσι λοιπόν ξαπλωσαν σε ένα ξύλινο κρεβάτι και με τα μάτια κλειστά προσάθησαν να εντοπίσουν τα αστέρια μέσα στα κομοδίνα. Ωστόσο δίπλα τους και επάνω τους υπήρχαν ελεύθερα φίδια, βατράχια, αράχνες και ποντίκια τα οποία τους έκναν παρέα!

Δείτε επίσης: I'm a Celebrity..Get Me Out of Here (15/11): «Αδιαφορώ για την ύπαρξη σου...» - Κλιμακώνεται η κόντρα αναμέσα στον Βαμβακούλα και στην Λίλη

Η Ιωάννα Λίλη και ο Πάτρικ Ογκουνσότο ήταν οι πάικτες που κατάφεραν να συνεργαστούν με επιτυχία και να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία. Οι φωνές όμως και οι αντιδράσεις τους όταν αντιλήφθηκαν τους φίλους που κάθονται δίπλα τους προσέφεραν ξεκαρδιστικές στιγμές τόσο στους παρουσιαστές όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

«Τι είναι αυτό ρε; Τι είναι αυτό ρε;», φώναξε σε κάποια στιγμή ο Πάτρικ Ογκουνσότο

«Ασ’ το Γιώργο. Πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι με ένα τόσο μεγάλο φίδι επάνω μου αλλά είμαι χαρούμενος. Πολύ μεγάλο φίδι, Γιώργο, κατάλαβες; Μπράβο. Ιωάννα, καλά είσαι;» είπε στο τέλος,

Δείτε εδώ το βίντεο: