Φάρμα highlights 27/11: Η ομάδα που κέρδισε και ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 27/11: Η ομάδα που κέρδισε και ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας έφτασε στο τέλος του, λίγο πριν ωστόσο, οι δυο ομάδες μονομάχησαν, με την μια να κερδίζει, ενώ ένας παίκτης βγήκε και ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδες.

Αναλυτικά τα 27/11 highlights της Φάρμας

Δεν δυσκολεύτηκαν πολύ - Αυτή η ομάδα κέρδισε την ασυλία

Το βράδυ της Δευτέρας 27/11 ξεκίνησε άλλη μία αγωνιστική εβδομάδα για τους παίκτες. Έτσι, λοιπόν, όλοι τους έβαλαν τις φόρμες τους και βρέθηκαν μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος τους ανακοίνωσε τη δοκιμασία ασυλίας και το έπαθλο φαγητού.

Ο αγώνας ξεκίνησε και για τους τηλεθεατές δεν κράτησε πολύ ώρα. Σύντομα, λοιπόν, ανακοινώθηκαν οι νικητές. Τους απαραίτητους πόντους έφεραν είτε οι μπλε είτε οι πράσινοι. Κανείς δεν χαρίστηκε σε κανέναν, αλλά αποδείχθηκε πως λίγο καλύτεροι, έστω στρατηγικά, ήταν οι... πράσινοι.

Δείτε επίσης: «Μπαμπά έχω λίγο πυρετούλη» - Σπαραγμός και πολλά δάκρυα για τους παίκτες που μίλησαν με οικογένειες και συντρόφους

Αυτό έδωσε την αφορμή στο αχυρώνα να αρχίσει συζήτηση για τους μονομάχους της εβδομάδας. Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι εκείνο της Κριστίνας, που με εντολή γιατρού δεν αγωνίστηκε απόψε. Η ίδια στενοχωρήθηκε και δεν θέλησε να ακούσει παραπάνω, γι' αυτό και σηκώθηκε και έφυγε στη μέση της κουβέντας.

Δίκαιο ή άδικο; Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Λίγο το επεισόδιο φτάσει στο τέλος του, οι μπλε έκαναν "meeting" για να συζητήσουν τα προβλήματα που έχουν και να ακούσουν το όνομα του πρώτου μονομάχου της εβδομάδας, από το στόμα του αρχηγός τους.

Από τη στιγμή που έχασαν, οι άντρες της ομάδας άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους, με τον Γιώργο Τσάμη να επιμένει πως θα έβγαζε ως υποψήφια την Κριστίνα, διότι την θεωρεί πιο αδύναμη, παρόλο που γνωρίζει πως απείχε με εντολή γιατρού από την σημερινή δοκιμασία και μόλις επέστρεψε από μία σκληρή μονομαχία, αφού ήταν ξανά υποψήφια την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό εξαγρίωσε τους περισσότερους, λέγοντας πως δεν είναι θέμα αδυναμίας, αλλά στρατηγικής, τονίζοντας πως ο Γιώργος Τσάμης προσπαθεί να φτάσει στη δεκάδα χωρίς να κουραστεί καθόλου. Λίγο πριν ανακοινωθεί, ωστόσο, ο πρώτος μανομάχος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να υπενθυμίσει στον Βάιο, πριν κάνει πει το όνομα, πως σε λίγο το παιχνίδι γίνεται ατομικό και άρα πρέπει να σκεφτεί ποιους θέλει να έχει απέναντι.

Αυτό δεν τον σταμάτησε όμως και έτσι δήλωσε πως η Κριστίνα είναι η πρώτη μονομάχος, μιας που θέλει να έχει δίπλα του δυνατούς αντιπάλους στην πορεία. Οι υπόλοιποι άντρες στάθηκαν στο πλευρό της διαγωνιζόμενης και της εξήγησαν πως θα την στηρίξουν όσο μπορούν, ξεκινώντας καβγά με τον Γιώργο Τσάμη που κίνησε τα νήματα.