I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights 29/11: Σπάραξε στο κλάμα ο Χειμωνέτος - Πιάστηκαν στα χέρια Βαμβακούλας και Πάτρικ

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights 29/11: Σπάραξε στο κλάμα ο Χειμωνέτος - Πιάστηκαν στα χέρια Βαμβακούλας και Πάτρικ

Ακόμη ένα δυναμικό επεισόδιο του I'm a Celebrity Get Me Out of Here παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είδαμε λοιπόν, κλάματα αλλά και τσακωμούς.

Τα 29/11 highlights του I'm a Celebrity Get Me Out of Here

Ο άσχημος τσακωμός Καλίδη - Ξιαρχό

Ένα άσχημο επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάσο Ξιαρχό και τον Πάνο Καλίδη, εξαιτίας της αρχηγίας της κίτρινης ομάδας.

«Αχ, δεν σε μπορώ, Πάνο. Είσαι σαν 12μιση χρονών», ήταν τα λόγια του χορευτή που εξόργισαν τον τραγουδιστή και ξεκίνησαν όλα.

«Εγώ ανάγκη από αρχηγίες δεν έχω, αντράκι μου. Να μπω μέσα και να κοκορεύομαι ότι είμαι ο αρχηγός; Μην ειρωνεύεσαι! Ειρωνεύεσαι και δεν μου αρέσει», του απάντησε ο Πάνος Καλίδης.

«Είσαι ψεύτης! Ούτε αρχηγός δεν μπορείς να είσαι ρε! Ξέρεις πώς έχεις γίνει αρχηγός; Χάρη σε μένα!. Ούτε ένα βελάκι δεν μπορείς να πετύχεις, θέλεις να γίνεις και αρχηγός! Με τη μύτη ξεβίδωσες 4 αστέρια και νομίζεις ότι κάτι έκανες. Ο Πινόκιο το κάνει αυτό», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Τάσο, πάρε από δω τα μούτρα σου, γιατί μου χαλάς την καθημερινότητα. Είσαι πολύ γελοίος ώρες-ώρες, σε λυπάμαι. Μόνο με την πλάτη μου θα μιλάς από δω και πέρα. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, χορευτή, ε χορευτή!», απάντησε ο Καλίδης.

Τα κλάματα του Χειμωνέτου

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στην κάμερα ξεσπώντας σε κλάματα, θεωρώντας υπεύθυνο τον εαυτό του για την αποχώρηση του Μπο και την στήριξη που δεν έλαβε.

«Έχω μετανιώσει πολύ για το θέμα του Μπο γιατί βγήκε το χειρότερο σενάριο και αποχώρησε. Είναι το μόνο πράγμα που δεν ήθελα και τελικά είχα στο κεφάλι μου τον Πάνο και τον Μπο που ήμασταν πιο κοντά απ’ όλους. Είχε γίνει και η συζήτηση με τον Πάτρικ και με παρακάλεσε να τον σώσω. Ουσιαστικά περίμενα ότι αυτοί θα σώσουν εμένα… Θεωρούσα ότι θα είμαι στον τάκο ή θα σωθώ από κάποιον Όταν άλλαξε η ροή των πραγμάτων μου φάνηκε πολύ περίεργο να πω στον άνθρωπο ότι τώρα που σώθηκα πρώτος δεν θα σε σώσω για να βοηθήσω τον φίλο μου», είπε κλαίγοντας.

Πιάστηκαν στα χέρια Βαμβακούλας - Πάτρις! Κατέρρευσε η Ηλιάδη