Από το MEGA στα γραφεία της Ατζούν Μίντια - Ο αγαπημένος παρουσιαστής που μπαίνει στο Survivor 2024

Θα λάβει μέρος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από το MEGA στα γραφεία της Ατζούν Μίντια - Ο αγαπημένος παρουσιαστής που μπαίνει στο Survivor 2024

Μπορεί πολλά να είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους Μαχητές του Survivor, όπως για παράδειγμα ποδοσφαιρίστριας από την Ρόδο, ωστόσο και στους Διάσημους, πολλά είναι τα λαμπερά ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz.

Σύμφωνα με το Πρωινό σουσου του OPEN και βίντεο που πρόβαλλαν, την πόρτα της Ατζούν Μίντια πέρασε πολύ γνωστός παρουσιαστής που τελευταία του συνεργασία ήταν με το MEGA , η οποία και έληξε την περασμένη τηλεοπτική χρονιά.

Aυτός ο παρουσιαστής συζητάει για το Survivor 2024

«Προφανώς πήγε για ραντεβού για τη συμμετοχή του στο επόμενο Survivor» είπε η Ελένη Τσολάκη μόλις είδε τον Σάββα Πούμπουρα να περνάει την πόρτα της εταιρίας.

Στο πλατό συζητήθηκε πως μπορεί να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης που ξεκινάει μετά τα Χριστούγεννα ή ενδεχομένως να συμφωνήσει για συνεργάτης και όχι παίκτης.

Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που εξασφαλίζει μια θέση στο ριάλιτι επιβίωσης

Πυρετώδεις είναι η προετοιμασίες για τον νέο κύκλο που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024. Οι φήμες είναι πολλές για τα ονόματα των διασήμων τα οποία θα δούμε στις οθόνες μας από την νέα χρονιά ενώ στη δημοσιότητα έχει βγει ήδη ένα όνομα (δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που έκλεισε με 7.000 ευρώ).

Ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι θα απαρτίσουν την ομάδα των μαχητών καθώς αυτό τον καιρό παραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις των υποψηφίων. Το πρωί της Παρασκευής 1/12, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού, κοινοποιήθηκε το ερωτηματολόγιο το οποίο συμπληρώνουν οι υποψήφιοι λίγο πριν περάσουν την συνέντευξη.

  • Γιατί θέλετε να συμμετέχετε στο Survivor;
  • Γράψτε 3 θετικά και 3 αρνητικά χαρακτηριστικά σας
  • Αν μπορούσατε να πάρετε μαζί ένα προσωπικό σας αντικείμενο ποιο θα ήταν αυτό;
  • Τι θα κάνετε το χρηματικό έπαθλο;
  • Περιγράψτε σύντομα ένα γεγονός που σας έχει στιγματίσει.
  • Αν περάσετε ποιον θα ενημερώσετε πρώτο;