Survivor 2024: «Βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις» - Εκτός παιχνιδιού τελικά ένα από τα πιο δυνατά ονόματα

Οι διάσημοι αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο χωρίς αυτόν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις» - Εκτός παιχνιδιού τελικά ένα από τα πιο δυνατά ονόματα

Μόλις δυο ημέρες μετά το καλωσόρισμα του 2024, οι διάσημοι αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο! Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 2/1 η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις των 11 - μέχρι στιγμής - επώνυμων που θα συμμετέχουν φέτος στο Survivor (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Μεταξύ αυτών περιμέναμε να δούμε ακόμα έναν που μάλιστα η συμμετοχή του είχε πολυσυζητηθεί αλλά... δυστυχώς δεν ήταν εκεί αφού όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το ταξίδι του ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω σημαντικής εξέλιξης στις ιατρικές του εξετάσεις.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή για την ακύρωση της συμμετοχής του στο Survivor 2024

Ο Τζέιμς Καφετζής που θα συμμετείχε στο Survivor

«Happy New Year με υγεία σε όλους! Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις και πρέπει να κάνω ειδική διατροφή για λίγο καιρό. PS Χαιρόμουν που πρώτη φορά έτρωγα μελομακάρονα χωρίς τύψεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ποιες ημέρες θα προβάλλεται το Survivor

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, το Survivor 2024 θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη. Την Πέμπτη θα προβάλλονται οι Πανθέοι, την Παρασκευή θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και το Σάββατο η μουσική εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου "Σάββατο με φίλους".

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το παιχνίδι

«Το SURVIVOR επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου! Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Δυναμικές προσωπικότητες που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Το Survivor φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης. Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης! Το λες και έκρηξη αδρεναλίνης!

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την περιπέτεια;»