Survivor 2024: Ο σωσίας του Κώστα Φραγκολιά, η πρωταθλήτρια μπικίνι και 8 ακόμη - Οι πρώτες δηλώσεις των Μαχητών

Τα βιογραφικά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: Ο σωσίας του Κώστα Φραγκολιά, η πρωταθλήτρια μπικίνι και 8 ακόμη - Οι πρώτες δηλώσεις των Μαχητών

Το Survivor 2024 ξεκινά την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Γνωρίζουμε ήδη ποια είναι τα δέκα πρόσωπα που πλαισιώνουν την ομάδα των διάσημων (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο και τις πρώτες τους δηλώσεις) και την Τετάρτη 3/1 ενημερωθήκαμε αναλυτικά και για την ομάδα των μαχητών μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time.

Πέντε γυναίκες και πέντε άντρες παρουσίασε το ρεπορτάζ, οι οποίοι, μάλιστα, δεν δίστασαν να κάνουν και τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι και τους στόχους που έχουν βάλει και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν σε αυτό.

Αυτοί είναι οι 10 Μαχητές του Survivor 2024

  • Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι 21 ετών, με καταγωγή από το Αίγιο. Είναι δύτης και καθηγητής πολεμικών τεχνών και δηλώνει: «Το Survivor είναι η ίδια μου η ζωή, απλά είπα για μερικούς μήνες να αλλάξω τοποθεσία. Μετά τη θητεία μου στις Ειδικές Δυνάμεις ήθελα μια νέα πρόκληση... Στόχος μου η πρώτη θέση, να σηκώσω το κύπελλο, δεν είμαι καν εδώ ούτε για τη δεύτερη, διότι πιστεύω ότι είναι η πρώτη θέση ανάμεσα στους τελευταίους. Εγώ έχω εκπαιδευτεί για την κορυφή, όχι για κάτι τέτοιο. Με φοβίζει περισσότερο να έρθω σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες που να μην είναι τόσο ντόμπροι και καθαροί. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι αναμφίβολα ο Ντάνος».
  • Ο Rob James Seymour είναι 28 ετών και εργάζεται ως οργανωτής events. Στην κάμερα της εκπομπής δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ ο απλός τρόπος ζωής. Θέλω να είμαι ένα με τη φύση και θέλω να δω τα όριά μου. Στόχος μου να περάσω καλά και να ζήσω αυτή την εμπειρία. Ο Ντάνος είναι ο αγαπημένος μου. Μου το έχουν πει άπειρες φορές ότι είμαι σωσίας του Φραγκολιά. Υπάρχουν και χειρότερα».
  • Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι 32 ετών, είναι από Σκόπελο και Βόλο και είναι ιδιοκτήτης club και αναφέρει: «Είναι ένα σόου που μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν Σταμάτης, να ξεπεράσω τα όριά μου, αντίπαλός μου ο εαυτός μου. Υπάρχει και ένα έπαθλο που όλοι το έχουμε στο βάθος του μυαλού μας. Σίγουρα στην αρχή κοιτάζω βήμα βήμα να προχωράω, αλλά στο τέλος είναι κι αυτό. Ο Ντάνος και ο Κατσούλης, αλλά και ο Μάριος που είναι φίλος, μου άρεσαν πάρα πολύ».
  • Ο Φάνης Μπολέτσης είναι 27 ετών και ασχολείται με την εστίαση: «Με εξιτάρει να βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και να προσπαθώ ξεπεράσω τις φοβίες μου. Είναι κάτι που μου ταιριάζει απόλυτα. Πιστεύω στις δυνατότητές μου. Θα δυσκολευτώ περισσότερο στον ύπνο».
  • Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών, ελαιοπαραγωγός και ασχολείται και με την εστίαση. «Δήλωσα για την εμπειρία. Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Με φοβίζει η πείνα, όχι κάτι άλλο. Στόχος μου ο τελικός. Δεν έχω σχέση», επισήμανε με τη σειρά του.
  • Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είναι 20 ετών και σπουδάζει Ναυτιλιακά: «Δήλωσα συμμετοχή γιατί είναι το μόνο ριάλιτι που έχει αθλήματα, στρατηγική και μου ταιριάζει. Στόχος μου είναι να φτάσω στο τέλος. Φοβάμαι τα ζωύφια. Τελεία».
  • Η Ιωάννα Τζαβέλλα είναι 24 ετών, από το Σχηματάρι και εργάζεται ως γυμνάστρια: «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αγωνίσματα και θέλω να ζήσω την εμπειρία. Με φοβίζει περισσότερο το να κρυώνω».
  • Η Μαριλίνα Βακονδίου είναι 30 ετών, από τη Σύρο και είναι επίσης γυμνάστρια: «Μέσα από τη δουλειά μου βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπερνάνε τα όριά τους και ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσω εγώ. Με φοβίζουν οι τριχωτές ταραντούλες. Στόχος μου είναι να πάω τελικό και να πάρω την κούπα. Αφήνω κάτι πίσω μου, τη δουλειά μου».
  • Η Ανδριάνα Καγιά είναι 29 ετών, κοινωνική λειτουργός και πρωταθλήτρια μπικίνι: «Είχα ξαναδηλώσει συμμετοχή και αυτή τη φορά με πήραν. Είχα δηλώσει το 2018, αλλά το παίρνω για καλό, δεν ήταν αποτυχία, αλλά διαδικασία αναμονής για να προετοιμαστώ καλύτερα».
  • Η Δώρα Νικολή είναι 46 ετών, καθηγήτρια φυσικής αγωγής από τη Θεσσαλονίκη και έχει κατάστημα με δώρα γάμου: «Είμαι μητέρα 4 παιδιών. Είναι κάτι που στην πορεία του παιχνιδιού θα με ζορίσει ότι δεν θα επικοινωνήσω καθόλου με τα παιδιά μου».