Survivor: Όταν ο Rob James Seymour είχε παίξει στο Deal - Το εξωπραγματικό ποσό που είχε κερδίσει

Είχε "χορέψει" στο ταψί τον τραπεζίτη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Όταν ο Rob James Seymour είχε παίξει στο Deal - Το εξωπραγματικό ποσό που είχε κερδίσει

Τελικά δεν είναι λίγοι οι παίκτες από τους φετινούς Μαχητές του Survivor - που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7/1 - που έχουν ξανά βγει στο γυαλί της τηλεόρασης! Αφού σας αποκαλύψαμε πως η Μαριλίνα Βακονδίου είχε παίξει στο Ρουκ Ζουκ (δείτε εδώ βίντεο), ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Rob James Seymour τον γνωστό σε όλους σωσία του δικού μας Κώστα Φραγκολιά.

Ο Rob James Seymour που μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event, θέλησε στο παρελθόν να δοκιμάσει την τύχη του στο αγαπημένο σε όλους τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου στον ALPHA, Deal.

Ο James είχε καταφέρει τότε να τρελάνει τον τραπεζίτη και να φύγει από το πλατό πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ. Στο παρακάτω, βίντεο, μάλιστα, μπορείτε να δείτε κάποιους ακόμα παίκτες που συμμετείχαν και σε άλλα show ή ριάλιτι όπως το My Style Rocks κλπ...

Ποιοι παίκτες του Survivor 2024 έχουν ξαναβγεί στο γυαλί;

Survivor 2024 spoiler: Αυτό είναι το πρώτο αγώνισμα που θα παίξουν διάσημοι και μαχητές!

Φέτος η παραγωγή έχει δηλώσει πως θα γίνουν αρκετές αλλαγές - σίγουρα όσον αφορά την διαδικασία αποχώρησης των παικτών - και η αλήθεια είναι πως περιμέναμε και κάποια περισσότερη φαντασία όσον αφορά τα αγωνίσματα, αλλά η ανακοίνωση που έγινε την Πέμπτη 4/1, μέσω της πρωινής εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, μας έκοψε λίγο τα φτερά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της εκπομπής οι παίκτες θα ξεκινήσουν την πρώτη τους μάχη με ένα αγώνισμα που είχε παίξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο δικό της Survivor και μάλιστα το είχε κερδίσει κιόλας!