Survivor highlights πρεμιέρας 7/1: Οι νέοι κανόνες, τα κλάματα της Μαρίας Αντωνά, η παίκτρια που αποχώρησε υποβασταζόμενη και ο πρώτος προτεινόμενος

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor highlights πρεμιέρας 7/1: Οι νέοι κανόνες, τα κλάματα της Μαρίας Αντωνά, η παίκτρια που αποχώρησε υποβασταζόμενη και ο πρώτος προτεινόμενος

Η ημέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Το βράδυ της Κυριακής 7/1 το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, έκανε πρεμιέρα με ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο αφού με το καλησπέρα σας βγήκαν τα πρώτα.... μαχαίρια! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω τα highlights του επεισοδίου για όσους δεν το είδαν ή γι' αυτούς που θέλουν να το ξαναδούν! Αγώνας επάθλου, αγώνας ασυλίας, αλλαγή κανόνων, λιποθυμίες...

Όλα όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Survivor για το 2024

Οι μαυροφορεμένοι διάσημοι και η νύφη Όλγα Πηλιάκη - Η ανακοίνωση του Λιανού για την διαδικασία αποχώρησης

Στην αρχή, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι οι παίκτες δεν θα αποχωρούν από την ψηφοφορία του κοινού αλλά από μία μονομαχία καθιστώντας έτσι το παιχνίδι στρατηγικό. Στη συνέχεια την είσοδο τους έκαναν οι παίκτες, με ελεύθερη πτώση από το ελικόπτερο. Στην παραλία τους υποδέχτηκε ο παρουσιαστής.

"Η χρονιά θα είναι δύσκολη με μεγάλες απαιτήσεις Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Εδώ πλέον θα πρεπεί να χρησιμοποιήσετε την στρατηγική σας. Ο παίκτης θα αποχωρεί από μια μονομαχία αλλά για να φάσει σε αυτή θα πρέπει να ψηφιστεί από την ομάδας του. Εσείς ορίζεται την μοίρα σας!" ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Τα πρώτα λόγια των μαχητών

Στη συνέχεια οι παίκτες των διάσημων αλλά και των μαχητών συστήθηκαν στο κοινό κάνοντας τις δικές τους δηλώσεις, όπου μίλησαν για τον εαυτό τους.

Μαριλία Βακονδίου: «Είμαι 13 χρόνια στον χώρο του Fitness, ειδικεύομαι στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες θέλουν σύσφιξη και έχω εστιάσει σε αυτό το κομμάτι. Είμαι φίλη με την Ζόζεφιν»

Rob James: «Είμαι δυο χρόνια παντρεμένος με Ελληνίδα. Είμαι λίγο άρρωστός. Τα ελληνικά τα έχω μάθει από την πεθερά μου, αλλά δεν μιλάει αγγλικά. Σιγά σιγά μου έμαθε»

Τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παπάς ο οποίος καλωσόρισε τον συμπαίκτη του. «Το όνομά σου μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν σημαίνει ότι και φέτος θα έχουμε και τα ίδια ευτράπελα» είπε υπονοώντας τον James Καφετζή.

Άγγελος Γεωργουδάκης: «Έχω μεντορα τον Τάκη Καραγούνια. Μου είχε κάνει πολεμικές τέχνες. Έχω έρθει στο Survivor για να το ζήσω»

Ιωαννά Τζαβέλα «Είμαι πρωταθλήτρια στο τρέξιμο. Είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο μου. Θα έχουμε δυνατές μάχες.

Σταμάτης Ταλαδιανός «Είμαι εδώ για να ζήσω όλο αυτο που λέγεται Survivor»

Δώρα Νικολή «Δεν με αγχώνει που είμαι μικρότερη. Θα τα έβαζα με άντρες στους στίβους μάχης»

Ανδριάνα Καγιά «Δεν έχουμε σχέση με την Βίκυ Καγιά

Γιάννη Περπατάρης «Είμαι μόνος και έρημος..»

Τα πρώτα λόγια των διάσημων

Κατερίνα Δαλάκα: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ το θεωρώ πλέον κομμάτι της ζωής μου. Είναι σαν να γυρίζω στο σπίτι μου.»

Κρίστι Καθαργιά «Δεν θέλω να έχω τακτική»

Παύλος Παπαδόπουλος: «Εδώ ήρθαμε να δώσουμε τη μάχη μας»

Χρήστος Βολικάκης « Είναι μια νέα πρόκληση. Άφησα πίσω τον 18 μηνών γιο μου. Αυτός θα μου δώσει η δύναμη»

Ασημίνα Χατζηανδρέου «Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι Φυλάτε τα ρούχα σας»

Νίκος Γκάνος: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχω ερθει. Θέλω να ζήσω την εμπειρία στο έπαθλο. Μακάρι να φτασω τον Ντάνο.»

Μαρία Αντώνα «Ο Άρης μου είπε να προσέχω τις λάσπες και να περάσω όμορφα»

Σάββας Γκεντζογλου «Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω»

Όλγα Πηλιάκη «Θα μου λειψει η οικογένεια μου»

Αλέξης Παππάς: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί παίζεται αλλιώς το παιχνίδι»

Ποιος κέρδισε τον πρώτο αγώνα επάθλου (7/1)

Στον πρώτο αγώνα της χρόνιας το πρώτο έπαθλο της χρονιάς ήταν ο αναπτήρας. Μετά από μία απαιτητική διαδικασία, την φωτιά κέρδισε η ομάδα των μαχητών με την Κατερίνα Δαλάκα να χάνει τον τελικό στόχο πάρα το γεγονός ότι έχει την εμπειρία.

Οι νέοι κανόνες και οι VIP παίκτες - Πως θα γίνονται οι μονομαχίες

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε βήμα βήμα την αλλαγή των κανόνων. Θα υπάρχουν τρεις αγώνες ασυλίας απ΄ όπου θα προκύψουν οι τρεις ασυλίες στο τελευταίο συμβούλιο ο καλύτερος θα υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο. Όποιος χάσει θα αποχωρεί. Ωστόσο η μονομαχία θα διεξάγεται με παίκτες τους ίδιου φίλου.

Συγκεκριμένα αυτός που θα έχει τα καλύτερα στατιστικά θα παίξει με αυτόν που θα έχει την μικρότερη απόδοση και μάλιστα θα επιλέγει και τον στόχο.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του λόγου του Γιώργου Λιανού η Χρύσα αποχώρησε υποβασταζόμενη προς την γιατρό του Άγιου Δομίνικου αλλά μετά από λίγο επέστρεψε.

Ποια ομάδα κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-4 η ομάδα των διασήμων κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας με την τελευταία καθοριστική βολή να ρίχνει η Μαρία Αντωνά. Οι κόκκινοι πήραν το αίμα τους πίσω, μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνισμα επάθλου που είχε προηγηθεί.

"Λύγισε" η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Τα πρώτα δάκρυα ξεκίνησαν από την πρεμιέρα κιόλας στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Μετά τον συγκλονιστικό αγώνα, την νίκη των διασήμων και την καθοριστική βολής της, η Μαρία Αντωνά, λύγισε στην προσωπική της συνέντευξη μιλώντας για τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη.

«Θα γίνω δραματική από το πρώτο επεισόδιο. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο άνθρωπος μου τον αγαπώ πάρα πολύ, αφιέρωσα την νίκη μου τον Άρη. Είναι ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ. Όλα μου θυμίζουν αυτόν. Θα το δει από το σπίτι ότι έφερα δύο νίκες και δεν θα το πιστεύει.»

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος (7/1)

Η μπλε ομάδα κλήθηκε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα. Μετά την ψηφοφορία, η Δώρα Νικολή πήρε τις περισσότερες ψήφους. Ωστόσο η αντίπαλη ομάδα αντέδρασε σχετικά με το αποτέλεσμα αφού δεν περίμεναν αυτή την έκβαση.

Η Δώρα από την πλευρά της ανέφερε ότι συμφωνεί με τους διασήμους. «Έχουν δημιουργήσει φιλίες τα παιδιά και εγώ έχω κάνει φιλίες αλλά δεν έχω συνεννοηθεί. Ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτό»