Κόλαφος ο Αντρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Δαλάκα: «Έχει προσωπικές σχέσεις με την παραγωγή του Survivor!»

«Δεν θα είχε αποβληθεί αν ήταν στο νησί ο Ατζούν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Αιχμηρός για ακόμα μία φορά απέναντι στο Survivor εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου ο Αντρέας Μικρούτσικος. Σε κουβέντα που είχαν όλοι μαζί στον αέρα του Super Κατερίνα με τον καλεσμένο Γιώργο Ασημακόπουλο, ο παρουσιαστής άφησε σαφή υπονοούμενα γύρω από τις σχέσεις που διατηρεί η Κατερίνα Δαλάκα με την παραγωγή του reality επιβίωσης, τις οποίες και χαρακτήρισε άκρως προσωπικές.

Αφορμή για το συγκεκριμένο σχόλιο στάθηκε το γεγονός πως η εν λόγω παίκτρια ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τέταρτη φορά. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε τον Γιώργο Ασημακόπουλο την άποψή του επάνω στο θέμα, με τον Αντρέα Μικρούτσικο να παρεμβαίνει: «Να πω εγώ γιατί συμβαίνει αυτό με τη συγκεκριμένη παίκτρια, που δεν τραβάω ζόρι; Γιατί σας καταλαβαίνω... Έχει προσωπικές σχέσεις. Αυτό, έτσι απλά. Προσωπικότατες!».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Δαλάκα: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει ήδη από τις συμμετοχές της στο Survivor;

Αντρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Δαλάκα: «Αν δεν είχε γίνει ο σεισμός στην Τουρκία, δεν θα είχε αποβληθεί»

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε για την αποβολή της, ότι η επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ήταν ένας από τους πιο σοβαρούς κανονισμούς που επέβαλε ο Τούρκος παραγωγός πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας είχε πει ο κ. Ατζούν ότι είναι η μόνη τελειωτική παράβαση. Κανένας παίκτης, πλην αυτών που αποβλήθηκαν, δεν είχε κινητό. Απαγορευόταν κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο για να μην αλλάξει η ροή του παιχνιδιού».

Ο Αντρέας Μικρούτσικος εκεί πήρε την πάσα, για να αναφερθεί στην περσινή αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα: «Γύρισε τότε ο Ατζούν από την Κωνσταντινούπολη και είπε ότι έγινε λάθος, το θυμάσαι; Αν δεν είχε γίνει ο σεισμός, και ο Ατζούν βρισκόταν στο νησί, δεν θα είχαν αποβληθεί οι δυο τους. Ο νοών νοείτω. Τους είχε υπογραμμίσει ότι δεν θα πρέπει να έχουν κινητό, απλά υπάρχουν και εξαιρέσεις... Και έπεσαν στην εξαίρεση της εξαίρεσης... Εξ ου και όταν γύρισε από την Κωνσταντινούπολη, είπε ότι έγινε λάθος». Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα αργότερα και η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα ότι δέχτηκε μήνυμα που απονέμει εύσημα στον παρουσιαστή για τις πληροφορίες του...