Survivor 2024: Στήθηκε ''πανηγύρι'' για τον 33χρονο συγγραφέα από το Power of love - Η επική ''κοτσάνα'' που ξεσήκωσε το twitter

«Πως να κάνετε 50 λάθη σε μία πρόταση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 2024: Στήθηκε ''πανηγύρι'' για τον 33χρονο συγγραφέα από το Power of love - Η επική ''κοτσάνα'' που ξεσήκωσε το twitter

Δύο μόνο επεισόδια από τον νέο κύκλο του Survivor ήταν αρκετά για να δούμε το κοινό, που παρακολουθεί το ριάλιτι του Άγιου Δομίνικου να ''ξεσαλώνει'' κάνοντας επικά σχόλια στην πλατφόρμα του twitter (δείτε εδώ το σημερινό 9/1 trailer).

Μετά τα όσα προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 8/1 οι χρήστες έβαλαν στο ''στόχαστρο'' τον πρώην παίκτη «Power of Love» και νυν παίκτη Survivor 2024 - συγγραφέα. Ο λόγος για τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Ο παίκτης φαίνεται να παίρνει συχνά θέση τόσο στην καλύβα, όσο και στο συμβούλιο του νησιού. Το τηλεοπτικό κοινό παρ' όλα αυτά στέκεται στα συντακτικά και νοηματικά λάθη, που κάνει δεδομένου ότι έχει γράψει δύο βιβλία και αποκαλείται συγγραφέας. Τα σχόλια για τον Παπαδόπουλο στο twitter, όπως ήταν αναμενόμενο είναι επικά!

Τα σχόλια για τη ''γκάφα'' του Παύλου Παπαδόπουλο στο Survivor 2024

«Δε συνάπτει όλο αυτό, που γίνεται», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος θέλοντας να πει, πως κάτι δε συνάδει.

Όσα δεν ξέρουμε για τον παίκτη

Παύλος Παπαδόπουλος

  • Ηλικία: 31 ετών
  • Ιδιότητα: Συγγραφέας

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show «Power of Love». Τα τελευταία χρόνια έκανε επενδύσεις σε επιχειρήσεις εστίασης. Παράλληλα, έκανε μαθήματα δημιουργικής γραφής και πλέον έχει υπογράψει τα δύο πρώτα του βιβλία. Αυτό που θα τον δυσκολέψει περισσότερο είναι το θέμα υγιεινής και της καθαριότητας, ενώ εκείνο που θα του λείψει περισσότερο είναι η επικοινωνία με τον 12χρονο γιο του. Είναι νοικοκύρης στην καθημερινή του ζωή και υπόσχεται να προσφέρει στην ομάδα του από καθαριότητα μέχρι φαγητό! Με τον αθλητισμό άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 8 ετών και η πρώτη του επαφή ξεκίνησε με την τέχνη του τζούντο. Παράλληλα, έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία.

Παύλος Παπαδόπουλος