MasterChef 2024: Μόλις ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής

Ο κύβος ερρίφθη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
MasterChef 2024: Μόλις ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής

Το MasterChef επιστρέφει με τον 8ο κύκλο του, μέσα από τη συχνότητα του Star. Πριν από λίγη ώρα το κανάλι με επίσημη ανακοίνωσή του ανέφερε πως ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι για πρεμιέρα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση, το MasterChef θα προβάλλεται από εκείνη την ημέρα κι έπειτα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, τουλάχιστον για όσο θα διαρκέσει η πρώτη φάση των οντισιόν.

Υπάρχει η σκέψη να αυξηθούν οι μέρες προβολής στη συνέχεια, που θα προχωρήσουμε στα battles κάτι τέτοιο ωστόσο ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί από την πλευρά του Star. «Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και όταν μπουν στο πλατό τους περιμένει άλλη μια έκπληξη», είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του και ο κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Πάνο Ιωαννίδη να αποκαλύπτει: «Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες».

Αλλάζουν οι οντισιόν στο MasterChef

Η διαδικασία των οντισιόν έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό σεφ την πολυπόθητη ποδιά, και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Οι παίκτες μεν θα μαγειρεύουν ατομικά, αλλά θα εμφανίζονται ανά δυάδες μπροστά στους τρεις κριτές.

Δείτε επίσης: MasterChef: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 8ο κύκλο - Τι θα γίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν δύο ικανοί παίκτες, που να αξίζουν αμφότεροι την ποδιά, αλλά μόνο ένας θα την κερδίσει. Στον αντίποδα, παίκτες που παρουσιάζουν ένα μέτριο πιάτο στην οντισιόν, θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, και να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία κακή στιγμή. Η επιλογή των αντιπάλων θα γίνεται τυχαία.

Δείτε εδώ το trailer της Μεγάλης Πρεμιέρας MasterChef 2024 - Δευτέρα 15/1/2024: