Survivor 2024: «Μην μου τραβάς το εσώρουχο...» - Απίστευτη η εμπειρία της Μαρίας Αντωνά με το μπάνιο

«Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Μην μου τραβάς το εσώρουχο...» - Απίστευτη η εμπειρία της Μαρίας Αντωνά με το μπάνιο

Σε εξέλιξη βρίκεται απόψε 9/1, ο τρίτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας του Survivor για αυτή την εβδομάδα με την αγωνία θα κορυφώνεται για το ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα κερδίσει αλλά και ποιος θα αναδειχθεί ο τρίτος υποψήφιος μαζί με την Δώρα Νικολή και τον Rob James.

Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά

Πριν όμως τον αγώνα οι πάικτριες των Διασήμων προχώρησαν σε μια απίστευτη αποκάλυψη, Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε ότι κάνει μπάνιο με την βοήθεια της Ασημίνας Χατζηανδρέου προκαλώντας γέλιο τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στον παρουσιάστη Γιώργο Λιανό.

«Η αλήθεια είναι… Άσε. Θέλω να σου πω ότι αυτά τα tips δεν τα ήξερα. Δηλαδή ότι βρέθηκα χθες σε σημείο με την Ασημίνα να προσπαθεί με τα νερά στη λίμνη να με πλύνει και μου έλεγε: έλα μέσα, θα σε κάνω μπάνιο και εγώ της έλεγα βρε Ασημίνα μην μου τραβάς το εσώρουχο. Βρε μου λέει κάτσε να σε πλύνω» είπε η Μαρία Αντωνά.

«Θα έχω να το λέω ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται. Το σημαντικό είναι ότι δεν σιχαίνεται. Μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει…» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα δάκρυα της για τον Άρη Σοϊλέδη

Την Κυριακή 7/1, στην πρεμιέρα του Survivor, η Μαρία Αντωνά, λύγισε στην προσωπική της συνέντευξη μιλώντας για τον σύντροφό της 'Αρη Σοϊλέδη. Νωρίτερα σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού κατά την παρουσίαση ων παικτών, απάντησε σχετικά με τον γάμο της.

«Θα γίνω δραματική από το πρώτο επεισόδιο. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ο άνθρωπος μου τον αγαπώ πάρα πολύ, αφιέρωσα την νίκη μου τον Άρη. Είναι ένας λόγος που βρίσκομαι εδώ. Όλα μου θυμίζουν αυτόν. Θα το δει από το σπίτι ότι έφερα δύο νίκες και δεν θα το πιστεύει.»