Ανδριάνα Καγιά: «Αυτή την ξινίλα πού την ξέρω» - Όταν η παίκτρια του Survivor έκανε πασαρέλα στο Shopping Star

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδριάνα Καγιά: «Αυτή την ξινίλα πού την ξέρω» - Όταν η παίκτρια του Survivor έκανε πασαρέλα στο Shopping Star

Η Ανδριάνα Καγιά, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor 2024, είναι 29 ετών και εργάζεται ως Aerial Performer. Έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και κατάλαβε την αγάπη της για τον αθλητισμό σε μικρή ηλικία. Μόλις 13 ετών ξεκίνησε στίβο και κάποια χρόνια αργότερα αποφάσισε να διαγωνιστεί σε αγώνες bodybuilding/ fitness. Κατάφερε μάλιστα, να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα bikini γυναικών.

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία, το crosstraining, την καλλισθενική γυμναστική, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, την aerial yoga. Στο βιογραφικό της ξεχωρίζει το πτυχίο της Κοινωνικής Λειτουργού. Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η ενασχόληση της με το modeling και η συμμετοχή της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα!

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 10/1: Οι πρώτες πληροφορίες για την παίκτρια που αποχωρεί απόψε

Η συμμετοχή της Ανδριάνας Καγιά του Survivor στο Shopping Star

Αυτά αναφέρονται στα προσωπικά της στοιχεία στην καρτέλα του ριάλιτι... Αυτό που δεν αναφέρεται, όμως, πουθενά, είναι το γεγονός πως δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Το πρόσωπό της δεν φαινόταν εντελώς άγνωστο για το τηλεοπτικό κοινό και μετά από πολλή αναζήτηση, μία τηλεθεάτρια βρήκε την απάντηση.

Η νεαρή συμμετείχε πριν από επτά χρόνια, στα 22 της, στο Shopping Star, όταν ακόμη παρουσιάστρια αυτού ήταν η Βίκυ Καγιά. Δεν είχε ακούσει και τα καλύτερα από τις συμπαίκτριές της, εξαιτίας του γυμνασμένου της κορμιού, παρόλα αυτά δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Βρέθηκε, μάλιστα, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για να μιλήσει γι' αυτό.

Η μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Η Ανδριάνα Καγιά μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε με την υγεία της. Στην προσωπική της συνέντευξη, εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την νευρική ανορεξία και αποκάλυψε πως κατάφερε να το ξεπεράσει, μέσα από το επάγγελμα που επέλεξε. Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν, τελευταίος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η πάικτρια άνοιξε την καρδιά της στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Μέσα σε ένα πεντάλεπτο έδειξε 3,4 πλάνα οπισθίων» - "Πανηγύρι" στο twitter με τα "καυτά" πλάνα στην παραλία Μαχητών & Διάσημων

«Αν ήθελα να κάνω την αυτοκριτική μου είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος, αλλά επειδή έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου με έχουν κάνει δυνατή. Να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία, είχα νευρική ανορεξία. Κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη. Επέλεξα το επάγγελμα τις κοινωνικής λειτουργού για να εντοπίσω τα αίτια και με βοήθησε να ξεπεράσω την πάθηση μου. Με συγκινεί το γεγονός ότι όταν θέλει ένας άνθρωπος κάτι πολύ, το καταφέρνει. Και εγώ το ήθελα πολύ και το κατάφερα».

Δείτε εδώ το βίντεο: