Survivor 2024: «Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει...» - Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Αντωνά με δάκρυα στα μάτια

Δεν είχε μιλήσει ποτέ γι' αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει...» - Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Αντωνά με δάκρυα στα μάτια

Μετά την εξομολόγηση καρδιάς του Νίκου Γκάνου για την απώλεια της αδερφής του στο Survivor 2024, ακολούθησε άλλη μία από την Μαρία Αντωνά, η οποία αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο γεγονός που αφορά την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα την οικογένειά της.

Αποκάλυψε, δηλαδή, πως για πολλά χρόνια έμενε μακριά από τον αδερφό της λόγω του χωρισμού των γονιών της και όταν οι δυο τους ήρθαν ξανά κοντά, κινδύνεψε να τον χάσει για πάντα από τη ζωή της, εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η σπαρακτική αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για τον αδερφό της στο Survivor 2024

«Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του αδερφού μου, τον οποίο είχα στερηθεί για πολλά χρόνια γιατί εγώ έμενα με τη μητέρα μου κι εκείνος με τον πατέρα μου. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει. Πέρασε 2 ισχαιμικά επεισόδια, είχε παραλύσει η μία του πλευρά, ήταν δύσκολο να βλέπω τον αδερφό μου σε αυτή την κατάσταση Χαίρομαι όμως, γιατί με κόπο το ξεπέρασε. Αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία... Τι το ανέφερα τώρα», εξομολογήθηκε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η ίδια κρυφά

Η Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη το Σάββατο (21/10/23) στην εκπομπή ''Όλα για τη ζωή μας'' με την ραδιοφωνική παραγωγό να συμμετέχει σε συζητήσεις αναφορικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής και παθήσεις, που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Δείτε επίσης: «Άντε πότε θα φάμε κουφέτα; Θα πάει μακριά η βαλίτσα;» - Θύελλα αντιδράσεων στο instagram για το γάμο του Σοϊλέδη με την Αντωνά

Με τη σειρά της λοιπόν η Μαρία Αντωνά ανέφερε, πως δεν αρρωσταίνει εύκολα, καθώς νιώθει ότι έχει μία ίωση μία με δύο φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, όμως η ίδια αποκάλυψε, πως έχει τύχει να νοσήσει από κάτι χωρίς να το καταλάβει.

Τότε ήταν, που η Αντωνά μίλησε για τον στρεπτόκοκκο, που είχε αλλά δεν είχε αντιληφθεί. Μαζί με την ειδικό, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή συζήτησαν όλοι μαζί τι είναι ο στρεπτόκοκκο, πως καταπολεμάται και πόσο σοβαρός είναι.

«Πριν από λίγους μήνες είχα περάσει στρεπτόκοκκο και δεν το είχα καταλάβει, λέγοντας γιατί το ανοσοποιητικό μου είναι τόσο χαμηλό και το είδα μέσα στην ανάλυση εξετάσεων. Το πέρασα λίγο με κόπωση, κούραση, είχα έναν μικρό βήχα, νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένη από την καθημερινότητα.

Το κομμάτι των εξετάσεων καλό θα ήταν να τις κάνει ο κόσμος όσο μπορεί. Το ψάχνω βλέπω τι μου λείπει και έτσι ρυθμίζω τα συμπληρώματα μου. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι έχω υπνηλία ή δέκατα. Εγώ ήμουν από τους οργανισμούς, που ταλαιπωρήθηκα πολύ από τον κορωνοϊό, πέρασα τρεις φορές μαζί στρεπτόκοκκο. Παίρνω βιταμίνες συνέχεια», είπε η Μαρία Αντωνά.