MasterChef 8 spoiler: «Είμαι ένας φτωχός άνθρωπος» - "Λύγισε" ο Κουτσόπουλος στις audition με την Ελένη (Βίντεο)

Απόσπασμα από όσα θα δούμε στην πρεμιέρα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
MasterChef 8 spoiler: «Είμαι ένας φτωχός άνθρωπος» -

Στο «MasterChef 2024» οι αλλαγές είναι πολλές, εντυπωσιακές, μεγάλες και μάλιστα έγιναν γνωστές ήδη από τις auditions, τα γυρίσματα των οποίων είχαν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο. Όλη η διαδικασία των auditions είναι όπως είδαμε διαφορετική, καθώς η προετοιμασία του πιάτου γίνεται μεν ατομικά, αλλά οι παίκτες εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και μονομαχούν.

Μάλιστα, εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας που έχει προγραμματιστεί για τις 15 του μήνα, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα άκρως συγκινητικό απόσπασμα από τις auditions.

Μεγάλη πρεμιέρα για το MasterChef στις 15/1

Η Ελένη προσπάθησε να μαγειρέψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και η ιστορία της συγκίνησε τους κριτές.

Δείτε επίσης: «Ξεκίνησα την χρήση στα 13 μου χρόνια! Φτάνεις μέχρι την ηρωίνη» - Οι τραγικές στιγμές πρώην παίκτη του MasterChef με τα ναρκωτικά

«Είμαι ένας άνθρωπος και δεν ντρέπομαι να το πω, γιατί πολλοί το κρύβουν. Δεν ντρέπομαι να το πω, είμαι ένας άνθρωπος φτωχός. Η οικογένειά μου δεν ήταν ποτέ πλούσια. Δουλεύω από πολύ μικρή. Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα μόνη μου! Θυμάμαι ότι για να αγοράσω τα μαχαίρια μου, ήθελα να έχω καλά μαχαίρια, έκανα φριχτή οικονομία, γιατί είχα και τη μητέρα μου άρρωστη. Όμως δεν έκανα ποτέ πίσω! Και όποιος πήγε να μου βάλει εμπόδια, όπως πήγαν και φέτος, είπα “όχι, εγώ θα πάω”. Συγγνώμη, συγκινήθηκα!»

MasterChef: 160.000 ευρώ μόνο σε έπαθλα

Αν νομίζατε πως οι αλλαγές τον διαγωνισμό θα αφορούσαν μόνο στο διαγωνιστικό κομμάτι, κάνετε σαφώς λάθος, αφού μεγάλη έμφαση έχει δοθεί αυτή τη σεζόν και στα έπαθλα των νικητών. Πιο συγκεκριμένα, στο «MasterChef 2024» τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ.

Ο μεγάλος νικητής, εκτός από το εμβληματικό τρόπαιο και τον τίτλο του επόμενου MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για μια επαγγελματική κουζίνα. Για πρώτη φορά όμως θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000€.

Ειδικά και πολύ ξεχωριστά έπαθλα θα δίνονται ακόμα κατά τη διάρκεια του «MasterChef 2024». Mystery Box, τεστ δημιουργικότητας, αλλά και τα… καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος συνολικά ακόμα 30.000€ στους νικητές! Συνολικά λοιπόν, η παραγωγή του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής θα δώσει φέτος 160.000 ευρώ μόνο σε έπαθλα.

Ασχετα όμως από τα δώρα που θα δοθούν, και αυτή τη σεζόν πρωταγωνίστρια, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία. Θα υπάρχουν απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης, πολλές εξωτερικές δοκιμασίες, ενώ καλεσμένοι θα είναι οι σπουδαιότεροι Ελληνες και ξένοι chefs, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους. Κάντε «όρεξη» λοιπόν!