Survivor 2024 spoiler: Εκείνος είχε προσπαθήσει να μπει άλλες 2 φορές κι εκείνη πέρασε από το GNTM - Οι δύο παίκτες που θα φτάσουν Άγιο Δομίνικο τις επόμενες μέρες

Αποκλειστικές πληροφορίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024 spoiler: Εκείνος είχε προσπαθήσει να μπει άλλες 2 φορές κι εκείνη πέρασε από το GNTM - Οι δύο παίκτες που θα φτάσουν Άγιο Δομίνικο τις επόμενες μέρες

Το Survivor 2024 ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή 7/1 και η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία... για τους Κόκκινους, αφού κατάφεραν να κερδίσουν τέσσερις φορές, διώχνοντας έτσι μία παίκτρια των μπλε, την Ανδριάνα Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε).

Φαίνεται, λοιπόν, πως η ομάδα των μαχητών χρειάζεται ενίσχυση και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα μπουν στο παιχνίδι δύο νέα πρόσωπα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, και οι δύο με ενδιαφέρον παρελθόν.

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor 2024

Πρόκειται για τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος εργάζεται στην υποδοχή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ είναι πολύ ενεργός στον χώρο των επιχειρήσεων γενικότερα. Πολλοί μπορεί να τον γνωρίζουν και από τα social media, καθώς έχει ένα μεγάλο κοινό και χιλιάδες ακόλουθους, ιδιαίτερα στο Tik Tok.

Είχε προσπαθήσει να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης άλλες δύο φορές, γι' αυτό και ακολουθούσε αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, κάνοντας όλη τη απαραίτητη προετοιμασία για να μπορεί να ανταπεξέλθει, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Σε συνέντευξή του στο OPEN πριν από τέσσερα χρόνια είχε πει:

«Είμαστε εδώ για να πούμε κάποιες αλήθειες. Πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Φέτος, πραγματικά περίμενα πως θα έμπαινα στο παιχνίδι. Ότι ήρθε η σειρά μου. Νομίζω πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο λόγος που δεν μπήκα στο παιχνίδι ήταν καθαρά θέμα καταγωγής. Εμένα η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Έχω ένα παιδάκι και η γυναίκα μου είναι Ελληνίδα. Όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει εδώ. Νιώθω πιο Έλληνας από αρκετούς Έλληνες», και συνέχιζε:

«Κάνω δέκα δουλειές κάθε μέρα. Έχω το παιδί μου. Γιατί με ταλαιπωρείτε καθημερινά ή κάθε δύο βδομάδες σε ένα casting πέντε με έξι ωρών; Για να πω τι; Το όνομα μου; "Λέγομαι Σωτήρης Λαμάι, είμαι 34 χρονών και θέλω να μπω στο Survivor". Πιστεύω πως οι περισσότεροι άνθρωποι της παραγωγής δεν σέβονται τον κάθε άνθρωπο που θα πάει εκεί και θα αφιερώσει το χρόνο του. Η επιλογή είναι τραγική. Εντελώς λάθος!».

Η δεύτερη παίκτρια που θα μπει είναι η Aira Adomaityte. Μπορεί να το όνομα να μη σας θυμίζει πολλά, όμως το πρόσωπό της ίσως φέρνει αναμνήσεις στο νου. Πρόκειται για μία από τις κοπέλες που πέρασαν από τις audition του GNTM πριν από πέντε χρόνια, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στην τελική φάση και να μπει στο σπίτι.

Είναι γεννημένη στη Λιθουανία και από τα εννιά της ζει στο Μεταξουργείο με την μητέρα της και τον μικρότερο αδερφό της. «Τόσο στην Λιθουανία, όσο και στην Ιρλανδία, που έμεινα ως παιδί για πέντε χρόνια, τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα και ειδυλλιακά σε σχέση με Ελλάδα. Υπήρχε παντού πράσινο. Και εγώ είχα την ελευθερία να παίζω έξω όλη την ημέρα χωρίς να αισθάνομαι φόβο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

«Γεννήθηκα με ένα σοβαρό πρόβλημα στα πόδια που ανάγκασε τους γιατρούς να μου τα σπάσουν για να μου τα φτιάξουν. Δίνοντας οδηγίες στην μητέρα μου να μην με αφήσει, παρότι μου άρεσαν πολύ, να κάνω αθλήματα. Οπότε ξεκίνησα να κάνω χορό, και μετά κολύμβηση και βόλεϊ, από τα 15 μου και μετά».

«Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 13 μου προκειμένου να συνεισφέρω. Αρχικά σε ένα φούρνο – ζαχαροπλαστείο στο Μεταξουργείο και μοιράζοντας διαφημιστικά φυλλάδια στους δρόμους και στη συνέχεια σαν σερβιτόρα στα Εξάρχεια και σε ένα ναργιλάδικο στην Κυψέλη. Δεν ήθελα να ζητάω ποτέ λεφτά από την μητέρα μου. Δούλευα για να έχουμε την επόμενη μέρα κάτι να φάμε με τον αδελφό μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη audition που πέρασε από το ριάλιτι μόδας είχε πάει με το αγόρι της, τον Βασίλη Βασιλικό, ο οποίος είχε περάσει επίσης από τις πίστες του Survivor.

«Ο Βασίλης είναι η πρώτη σχέση της ζωής μου. Γενικώς και ήμουν πάντα πολύ ντροπαλή και δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα αγόρια. Είχα πολύ πιο σημαντικά θέματα και προβλήματα για να ασχοληθώ από το αν αρέσω ή όχι ως γυναίκα», ανέφερε τότε για εκείνον.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 14/1: «Η σχέση μου με την Ασημίνα...» - Βγαίνει η αλήθεια στη φόρα