Τάκης Καραγκούνιας για Survivor: «Το βλέπω και λυσσάω! Είμαι σε μια διαρκή κατάθλιψη…»

Δεν κρύβει την επιθυμία του να λάβει μέρος στο παιχνίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τάκης Καραγκούνιας για Survivor: «Το βλέπω και λυσσάω! Είμαι σε μια διαρκή κατάθλιψη…»

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Γεια σου», βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας και εξέφρασε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να πάει στο Survivor 2024. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ότι γυμνάζεται καθημερινά για να έχει την κατάλληλη φυσική κατάσταση αν και εφόσον τον καλέσουν από την εταιρεία παραγωγής.

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκουράστηκα, δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι γιατί περιμένω πώς και πώς να χτυπήσει το τηλέφωνο μου για να μου πουν να πάω στο Survivor. Το βλέπω και λυσσάω, είμαι σε μια διαρκή κατάθλιψη! Το λέω, τι άλλο θέλετε δηλαδή; Μην διώξετε κανέναν Διάσημο, θα τους διώξω εγώ όλους μόλις πάω...»

Οι συνεργάτες της εκπομπής του ανέφεραν και το όνομα του Άγγελου Γεωργουδάκη, που δήλωσε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο μέντοράς του, και τον ρώτησαν αν πιστεύουν πως μπορεί να πάρει τη θέση του. Εκεί ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν απόλυτος, λέγοντας: «Νέος Τάκης Καραγκούνιας δεν θα υπάρξει, είναι ένας και μοναδικός. Καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Έχω αφήσει το δικό μου ίχνος στον Άγιο Δομίνικο».

Τι δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας για τη σχέση του με τον Άγγελο Γεωργουδάκη

Και συμπλήρωσε: «Ο Άγγελος είναι ένα καλό παιδί, τον γνωρίζω, γιατί είναι συντοπίτης μου, γνωρίζω και τους γονείς του. Έχει πέσει σε κάποιες λούμπες, πιστεύω θα το ξεπεράσει. Δεν ξέρει ακόμα πώς γίνεται το παιχνίδι της τηλεόρασης! Θα το πω άλλη μια φορά δημόσια. Τον Άγγελο τον συμπαθώ πολύ αλλά δεν μου είπε καν ότι θα πάει το Survivor. Το έμαθα τρεις μέρες πριν φύγει για το παιχνίδι και μάλιστα εκνευρίστηκα γι' αυτό. Δεν γίνεται να με λέει μέντορα του, όταν μου κρύβει κάτι τέτοιο. Να είναι καλά το παιδί, να πάει καλά. Εγώ θέλω πολύ να μπω στο παιχνίδι. Survivor χωρίς Τάκη δεν υπάρχει. Να τα ακούσει η εταιρεία παραγωγής μπας και…».