Survivor - Λύγισε η Δώρα για την Ανδριάνα: «Είπε ότι θα μου έδινε τον αγώνα αν παίζαμε μαζί»

Η αποκάλυψη για τα λόγια που αντάλλαξαν με την αποχώρησή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor - Λύγισε η Δώρα για την Ανδριάνα: «Είπε ότι θα μου έδινε τον αγώνα αν παίζαμε μαζί»

Δεν έκρυψε την λύπη της η Δώρα Νικολή στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου του Survivor για την αποχώρηση της Ανδριάνας Καγιά από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως δήλωσε στην κάμερα: «Η αποχώρηση της Ανδριάνας μου προκάλεσε πολύ βαρύ συναίσθημα, στενοχωρήθηκα. Προσπάθησα να μην της το δείξω, γιατί εκείνη είχε λυγίσει, οπότε όταν λυγίζει ο συνάνθρωπός μου προσπαθώ να κρατιέμαι εγώ σκληρή για να μην χειροτερέψει η κατάσταση».

Και συνέχισε: «Δύσκολα θα είναι τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, ακόμα και αν δείχνω χαρούμενη ή καλά με τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν θέλω να με βλέπει να στενοχωριέμαι και να κλαίω, με έβαλε να υποσχεθώ ότι θα είμαι η φετινή νικήτρια, της είπα ότι δεν μπορώ να το υποσχεθώ αυτό, αλλά ότι θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ και για τις δυο μας».

Η αποκάλυψη της Δώρας ότι η Ανδριάνα θα έχανε αγώνα για εκείνη

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η Δώρα, είχε ακόμα έναν λόγο να νιώθει άσχημα με την αποχώρηση της Ανδριάνας: «Αυτό που με στενοχώρησε διπλά είναι ότι τον στόχο τον επέλεξα εγώ, και όπως είπε η ίδια δεν της ταίριαζε. Αλλά το μεγαλείο της ψυχής της ήταν ότι είπε την κουβέντα: “Άμα είναι να χάσω, ας χάσω από στόχο που διάλεξες εσύ”, όπως επίσης μου είχε πει πηγαίνοντας ότι, σε περίπτωση που χάσουμε και οι δυο θα μου δώσει τον αγώνα γιατί το έχω ανάγκη περισσότερο».

Συμπλήρωσε πάντως ότι δεν δέχτηκε την πρότασή της: «Της είπα να μην το σκέφτεται έτσι, εγώ δεν ήρθα εδώ πέρα για να μου δώσει κανένας κανέναν αγώνα, αλλά για να παλέψω με τις δικές μου δυνάμεις και όπου φτάσω. Αυτό και μόνο δείχνει έναν πολύ καλό άνθρωπο και ότι προηγήθηκε δεν δείχνει τον χαρακτήρα της σίγουρα».