Survivor – Αρρώστησαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ξέσπασαν σε κλάματα

Εκτός στίβου μάχης η αθλήτρια των 400μ.

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Αρρώστησαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ξέσπασαν σε κλάματα

Μία περίεργη μέρα ξημέρωσε για τους Διάσημους στο νησί του Survivor, καθώς δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρήκαν έναν... αναπάντεχο εχθρό: Τον πυρετό. Και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα μόλις συνειδητοποίησαν ότι ανέβασαν πυρετό τις προηγούμενες ημέρες, καθώς σήμερα (14/1) κρίνεται η ασυλία.

Οι συμπαίκτριές της έσπευσαν στο πλευρό της Κατερίνας Δαλάκα να την καθησυχάσουν, με εκείνη πάντως να είναι απαρηγόρητη. «Καίω ρε, καίω. Γι' αυτό νευριάζω, επειδή ξέρω ότι θα κρατήσει για κάποιες μέρες». Όπως αναφέρθηκε στη συνέχεια, ανέβασε πάνω από 39 πυρετό και πονούσε ολόκληρη, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες ένιωθαν ατονία. Η Μαρία Αντωνά ανέφερε με τη σειρά της ότι αυτή η εξέλιξη ξύπνησε μνήμες στην Κατερίνα, καθώς είχε αρρωστήσει ξανά και έλειπε από το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να μην αγωνιστεί

Την ίδια πορεία φαινόταν να ακολουθεί και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που έπεσε δακρυσμένη στην αγκαλιά της Κρίστη Καθαργιά, καθώς ένιωθε εξουθενωμένη. «Σκέφτομαι ότι έχουμε αγώνα, δεν έχω κοιμηθεί, πονάει πάρα πολύ το κεφάλι μου», είπε μέσα σε λυγμούς. Αυτή η ανακοίνωση έφερε ανησυχία στους Διασήμους και από την άλλη, στο στρατόπεδο των Μαχητών έφερε... χαρές αυτή την είδηση, αφού θα μπορούσαν να ξεκουράσουν μία δυνατή τους παίκτρια.

Η Ασημίνα πάντως έσφιξε τα δόντια και αποφάσισε να αγωνιστεί, ωστόσο η κατάσταση της Κατερίνας ήταν πιο σοβαρή, κάτι που επιβεβαιώθηκε και όταν μεταφέρθηκε στην κλινική. Όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον στίβο μάχης, η αθλήτρια των 400μ. απάντησε στον Γιώργο Λιανό: «Δεν νιώθω τόσο καλά ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ. Θεωρώ ότι αν παίξω σήμερα, θα χάσω κι άλλες μέρες από το παιχνίδι. Φέτος βάζω πάνω απ' όλα την υγεία μου».