Survivor - Έξαλλη η Ασημίνα με τον Φάνη: «Αγόρι μου είσαι εριστικός, έχεις “καβαλήσει”» - «Συγγνώμη Χρήστο δεν έχω κάνει κάτι!»

Ο λόγος που ανέβηκαν οι τόνοι και η ειρωνεία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor - Έξαλλη η Ασημίνα με τον Φάνη: «Αγόρι μου είσαι εριστικός, έχεις “καβαλήσει”» - «Συγγνώμη Χρήστο δεν έχω κάνει κάτι!»

Φωτιές άναψε η σημερινή ήττα των Διασήμων στο Survivor, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να εκνευρίζεται με έναν από τους παίκτες των Μαχητών, τον Φάνη Μπολέτση. Την φυτιλιά on camera έβαλε η Κρίστη Καθαργιά, που τον ρώτησε, γιατί ανέφερε ότι η Ασημίνα ήρθε «για 5η φορά» στο Survivor, κάτι που αντικειμενικά είναι λάθος.

Ο Μαχητής απάντησε ότι δεν θυμόταν, ωστόσο αυτή τη φορά το γάντι σήκωσε και η αθλήτρια του ποδοσφαίρου: «Έτσι το είπες; Έχεις πάρα πολλή ειρωνεία, πρέπει να το ελαττώσεις. Τον λόγο που έχω έρθει για 3η φορά, τον ξέρω εγώ. Ήταν μία δύσκολη χρονιά η περσινή η δική μου, δεν θέλω να στη συζητήσω. Ξέρεις ότι έχω έρθει 3 φορές, όταν λες 5 είναι ειρωνεία και δεν χρειάζεται να το πεις».

Η συνέχεια ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Φάνη στις καλύβες

Στην καλύβα συζήτησαν ξανά το θέμα με την Ασημίνα να λέει: «Δεν έχω να πω κάτι, με ειρωνεύτηκε, εφόσον άλλαξε το νούμερο με τις φορές που έχω έρθει και μετά είπε και διάφορα άλλα που εννοείται ότι τα πήρε πίσω μόλις εμφανίστηκε η κάμερα. Αυτό κάνει ο Φάνης, άλλα λέει πίσω απ' την κάμερα και μπροστά είναι αλλιώς. Δεν ξανασχολούμαι, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του».

Σε δηλώσεις της στην κάμερα, η παίκτρια των Διασήμων συμπλήρωσε: «Φάνη αγόρι μου είσαι πολύ ερειστικός, εγωιστής και έχεις “καβαλήσει”. Του το είπα και από κοντά ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει κανέναν παίκτη, όχι εμένα απαραίτητα. Μπορεί να έχω έρθει τρεις φορές κι εσύ να με ειρωνεύεσαι. Για ποιο λόγο; Βρίσκεις κάτι κακό; Ίσα-ίσα, χαρά στα κουράγια μου, που έρχομαι εδώ και ξαναπεινάω, θα έλεγα εγώ αν ήμουν απέναντι. Γενικά πολλά λέει, εκεί που δεν πρέπει»

Δείτε επίσης: Survivor – Κατέρρευσε ο Rob James Seymour: «Δεν τον βλέπω, ανησυχώ...»

Οι δηλώσεις της Ασημίνας δεν έμειναν αναπάντητες, αλλά σχολιάστηκαν και από τους Μπλε, με τον παίκτη τον Μαχητών να αναφέρεται και στον σύντροφό της Χρήστο Δάντη. Ο Φάνης συγκεκριμένα είπε: «Όσον αφορά τη σχέση μου με την Ασημίνα, μπορώ να πω ότι υπάρχει πολλή αγάπη, γιατί είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, πάντα σκέφτεται εμένα. Συγγνώμη Χρήστο, δεν έχω κάνει κάτι, είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Τέτοια αγάπη δεν έχω ξαναδεί. Εύχομαι να ηρεμήσει και να μην ασχολείται μόνο μαζί μου γιατί δεν φταίω εγώ για τη σημερινή της ήττα».