Rob James: «Δε βλέπουν ότι δεν τα βγάζει; Αν συνεχίσει έτσι αγωνιστικά...» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της συζύγου του για την παρουσία του στο Survivor 2024

«Μην καταλήξει σε κανένα νοσοκομείο και κοιτάω να τον επαναφέρω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
demy_varonou - Instagram
demy_varonou - Instagram

Η σύζυγός του πολυσυζητημένου παίκτη από την ομάδα των μαχητών, Rob James Seymour μίλησε την Τρίτη 16/1 στην κάμερα του Πρωινού Σουσού σχετικά με τον πρόσφατο τραυματισμό του συζύγου της στους στίβους μάχης του Survivor 2024.

O λόγος για τη Δήμητρα Βαρωνά, την Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του του Σκωτσέζου παίκτη ριάλιτι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα δε χάνει επεισόδιο παρακολουθώντας τις επιδόσεις και την ψυχολογική κατάσταση του Rob.

Με ειλικρίνεια μάλιστα η Δήμητρα Βαρωνά παραδέχτηκε, πως ο Rob δε διαθέτει τις αθλητικές ικανότητες για να φτάσει στον τελικό του Survivor ειδικότερα φέτος, που δεν ψηφίζει το κοινό.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Rob James για τον τραυματισμό του στο Survivor 2024

«Τον βλέπω, η καρδιά μου το ξέρει, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον βλέπω εκεί που είναι, δεν περνάει η ώρα χωρίς τον Rob. Καλά δε βλέπουν ότι δεν τα βγάζει; Ο Rob δεν έχει την ιδανική φυσική κατάσταση για να μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μάθαμε 10 ημέρες πριν ότι θα μπει στο παιχνίδι και δεν προλάβαμε να κάνουν την προετοιμασία για να έχει αντοχή. Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν δημιούργημα από τους κόκκινους για να δικαιολογήσουν την ήττα τους από τους μαχητές.

Και αν δεν είχε λιποθυμήσει τι θα άλλαζε στο σκορ; Δεν έχει λογική αυτό. Ανησύχησα για το αν είναι καλά μέχρι να δω το συμβούλιο του νησιού. Δεν έχει πρόβλημα κλειστοφοβίας, μόνο χαμηλή πίεση έχει. Είναι εξαντλημένος κα φαίνεται. Εγώ τον βλέπω αδύναμο, δεν έχει δυνάμεις.

Δεν τον περιμένω πίσω νικητή. Πήγε γιατί θέλει να το ζήσει. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, τον ενδιαφέρει να έχει μια καλή παρουσία. Αν συνεχίσει έτσι αγωνιστικά μην καταλήξει σε κανένα νοσοκομείο και κοιτάω να τον επαναφέρω. Αν ψήφιζε ο κόσμος θα έφτανε στο πάρτι της ένωσης. Κακά τα ψέματα στο Survivor δεν έχουν επιλέξει τους καλύτερους αθλητικά παίκτες, διάλεξαν χαρακτήρες», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Βαρωνά.

Η γνωριμία και ο γάμος της Δήμητρας Βαρώνου με τον Rob James

Η σύζυγος του Rob James Seymour συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε παντρεμένοι από τον Μάιο του 2022 και είμαστε 5 χρόνια μαζί στο σύνολο. Με ρωτάς τι κλάμα έχω ρίξει όταν αποφάσισε να φύγει... O Rob είχε παίξει πιο παλιά στο Deal, ήταν μία εμπειρία που του άρεσε πάρα πολύ, χάρηκε πάρα πολύ που είδε την αγάπη του κόσμου στον δρόμο, πήγαινε στη λαϊκή και τον χαιρετάγανε. Ένιωθε Έλληνας, γιατί περιττό να πω ότι αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ίσως πιο πολύ και από τη Σκωτία. Όταν έδειξαν το trailer του Survivor ήθελε πολύ να πάρει μέρος γιατί συνδυάζει πράγματα που αγαπάει πολύ, τη φύση και τη θάλασσα, τον ήλιο και τα αγωνίσματα. Μην τον βλέπετε έτσι, είναι αθλητικό παιδί, αλλά δεν είναι αθλητής».

Σε διαφορετικό σημείο ανέφερε: «Ο Rob έμαθε τελευταία στιγμή ότι θα πάει, αυθόρμητα στείλαμε τον Δεκέμβριο και ήμασταν έτοιμοι να πάμε στη Σκωτία για Χριστούγεννα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα... Ενώ άλλοι ήταν προετοιμασμένοι για έξι μήνες να κάνουν training, τον έβλεπα σε πέντε μέρες να κάνει τζόγκινγκ για αντοχή. Δεν είναι καθόλου πονηρός, βλέπει μία αγνότητα στους ανθρώπους και ας του λέω ότι θα πέσει στον λάκκο με τα φίδια. Ήθελε να ζήσει την εμπειρία. Όσο και να μου λείπει, επειδή μου είναι πολύ δύσκολο που τον έχω χώρια, γιατί ήμασταν μαζί από το πρωί ως το βράδυ, του είπα να κάνει αυτό που θέλει», είπε η Δήμητρα Βαρώνου στο «Fay's Time».