MasterChef 8: «Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά....» - Άφησε το εστιατόριο του και έγινε τεχνίτης νυχιών

«Και στα δύο έχεις να κάνεις με χρώματα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: «Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά....» - Άφησε το εστιατόριο του και έγινε τεχνίτης νυχιών

Κλάμματα αλλά και συγκινήσεις περιλάμβανε το αποψινό (16/1) επεισόδιο του MasterChef, με τους διαγωνιζόμενους να έχουν ο καθένας τα δικά του βιώματα αλλά και ιδιαίτερες ιστορίες. Μία μονομαχία που τράβηξε αρκετά το ενδιαφέρον, ήταν εκείνη της Γεωργίας και του Φραντζέσκου.

Οι δύο πάικτες που κλήθηκαν να μονομαχίσουν για μία θέση στο ριάλιτι μαγειρικής, αφηγήθηκαν τις οικονομικές τους δυσκολίες αλλά και τους λόγους που τους οδήγησαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα η Γεωργία "λύγισε" μπορστά στους κριτές καθώς μιλούσε για το δικό της πρόβλημα (δείτε εδώ τι είπε).

H εξομολόγηση του Φραντζέσκου

Από την άλλη πλευρά ο Φραντζέσκος είχε και εκείνος μια ιδιαίτερη ιστορία να αφηγηθεί. Όπως είπε χαρακτηριστικά παράτησε ένα εστιατόριο που είχε λόγω χρεών και αποφάσισε να ασχοληθεί με την ονυχοπλαστική.

«Εμένα μου αρέσει γιατί ζωγραφίζω κιόλας, οπότε μέρα με τη μέρα το αγάπησα κι αυτό. Μετά από 13 χρόνια που είχα εστιατόριο, πρέπει να βγάλω τα προς το ζην. Η μαγειρική και η ονυχοπλαστική έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο τέχνες και στα δύο έχεις να κάνεις με χρώματα, με σχεδιασμό» ανέφερε ο διαγωνιζόμενος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αλλάζουν οι οντισιόν στο MasterChef

Η διαδικασία των οντισιόν έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό σεφ την πολυπόθητη ποδιά, και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Οι παίκτες μεν θα μαγειρεύουν ατομικά, αλλά θα εμφανίζονται ανά δυάδες μπροστά στους τρεις κριτές.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν δύο ικανοί παίκτες, που να αξίζουν αμφότεροι την ποδιά, αλλά μόνο ένας θα την κερδίσει. Στον αντίποδα, παίκτες που παρουσιάζουν ένα μέτριο πιάτο στην οντισιόν, θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, και να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία κακή στιγμή. Η επιλογή των αντιπάλων θα γίνεται τυχαία.

Δείτε εδώ το trailer της Μεγάλης Πρεμιέρας MasterChef 2024 - Δευτέρα 15/1/2024: