Survivor 2024: «Εγώ ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου...» - Συγκινεί ο Χρήστος Βολικάκης με την εξομολόγησή του

«Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Εγώ ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου...» - Συγκινεί ο Χρήστος Βολικάκης με την εξομολόγησή του

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Χρήστος Βολικάκης, λίγο πριν τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Στο αποψινό επεισόδιο (16/1) παρακολυοθήσαμε τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να μιλά για το παιδί του αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστο Βολικάκη

«Άκουσα κάτι για αγωνιστικά. Εγώ στο Survivor ήρθα για να βοηθήσω το παιδί μου κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν ήρθα για να αποδείξω ποιος είναι αγωνιστικά ο Βολικάκης Χρήστος. Το έχω αποδείξει στον κόσμο. Έχω μάθει, όμως, να σέβομαι την αξία του αντιπάλου μου, κάτι, δεν λέω όλη η μπλε ομάδα, αλλά κάποια παιδιά αυτά που είπαν ήταν ασέβεια.

Δείτε επίσης: Χρήστος Βολικάκης - Survivor 2024: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγός του - Έχουν μαζί ένα παιδί

Έχω μάθει από μικρός, όταν ξεκίνησα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, τους μεγαλύτερους και αυτούς που είχαν μία πορεία να τους σέβομαι. Άξια κερδίσατε, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός» ανέφερ ο πάικτης των διασήμων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η στιγμή που "έσπασε" στο Survivor 2024

«Το πιο δύσκολο για μένα είναι η επικοινωνία. Ότι έχω αφήσει πίσω τον μικρό μου που μου λείπει πάρα πολύ ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Είναι 19 μηνών, τώρα ξεκίνησε να περπατάει, να λέει "μπαμπά", "μαμά" και όλα τα υπόλοιπα. Είναι καθημερινά στο μυαλό μου. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι. Θα χάσω πολλά. Μπήκα, όμως, γι' αυτόν και θα προσπαθήσω να αντέξω όσο περισσότερο γίνεται γι' αυτόν», είπε χαρακτηριστικά με τη φωνή του να "σπάει" κατά τη διάρκεια.