Survivor 2024: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση που "κλειδώνουν" την τετράδα (16/1)

Ποιον επέλεξε ο MVP παίκτης

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση που

Συγκινήσεις, εντάσεις και κλάματα, περιλάμβανε το αποψινό (16/1) επεισόδιο της ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Μετά την ήττα των μαχητών από τους διάσημους στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, οι μπλέ κλήθηκαν να υποδείξουν τον τρίτο υποψήφιο.

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση που "κλειδώνουν" την τετράδα

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά με τον Rob James Seymour να είναι ο παίκτης που επέλεξαν οι μαχητές να ριχτεί στην μάχη προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενώμενο για τους παίκτες καθώς είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Περπατάρης ο οποίος ανδείχθηκε MVP για αυτή την εβδομάδα με βάση τα στατιστικά του επέλεξε στον Νίκο Γκάνο να είναι ο τέτατρος υποψήφιος, ξαφνιάζοντας τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα βιογραφικά των δύο υποψηφίων

Νίκος Γκάνος

Νίκος Γκάνος

  • Ηλικία: 40 ετών
  • Ιδιότητα: Τραγουδιστής

Η μεγάλη επιτυχία «Last Summer» του 2010 έκανε τον Νίκο Γκάνο γνωστό στο μουσικό κοινό της Ελλάδας. Παρόλο που λατρεύει τη μουσική, σπούδασε Πληροφορική και Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, αλλά και 3D Animation. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε παιδική ηλικία από το ποδόσφαιρο ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει καλλισθενική γυμναστική. Εκείνο που δεν ξέραμε για εκείνον είναι ότι έχει κάνει μαθήματα ζαχαροπλαστικής και δηλώνει «άρρωστος» με τα γλυκά. Ο ίδιος θεωρεί πως οι πολλές «τέχνες» που κατέχει θα τον βοηθήσουν τόσο στην κατασκευή της καλύβας, όσο και με το μαγείρεμα του φαγητού της ομάδας. Αυτό που θα τον δυσκολέψει, εκτός από τη συμβίωση, είναι το θέμα του φαγητού, αφού δεν τρώει ψάρια ή θαλασσινά!

Rob James Seymour

Rob James Seymour

  • Ηλικία: 28 ετών
  • Ιδιότητα: Μοντέλο - Event Organiser

Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.