Σωτήρης Κοντιζάς: Η αποκάλυψη για τον λόγο που κουρεύει κοντά τα μαλλιά του – Τι δήλωσε για την πρεμιέρα του MasterChef

Πώς βρίσκει πάντα το κόκαλο στο ψάρι;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Η αποκάλυψη για τον λόγο που κουρεύει κοντά τα μαλλιά του – Τι δήλωσε για την πρεμιέρα του MasterChef

Σαρωτικός είναι μέχρι στιγμής ο 8ος κύκλος του MasterChef, καθώς έχει κατακτήσει την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης, εκτοπίζοντας το Survivor. Με αφορμή τις πρώτες μέρες προβολής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, ένας από τους τρεις κριτές, ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, και στον Γρηγόρη Μπάκα, για την επιτυχία που βιώνει και έκανε μία απρόσμενη αποκάλυψη.

Όταν ο ρεπόρτερ του είπε πως είναι ίδιος με την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το χαρακτηριστικό του κούρεμα: «Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και τα κουρεύω κοντά να μη φαίνονται». Όσον αφορά τη συνάντηση με τους άλλους δύο κριτές δήλωσε: «Το μισό χρόνο είμαστε μαζί, αγκαλιά παρέα, τρώμε, τσακωνόμαστε. Ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα».

Δείτε επίσης: Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 16/1: Ποιος έκανε 2,1% - Πόσο έφτασε το Survivor απέναντι από το MasterChef

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έμαθε on air ότι το MasterChef ήταν πρώτο

Όπως συμπλήρωσε σχετικά με τις ιστορίες που ακούγονται στις οντισιόν του διαγωνισμού: «Όλες οι ιστορίες, ανθρώπινες είναι. Υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να παλέψουν και να σφίξουν τα δόνται, αλλά το σημαντικό είναι αυτό που βγαίνει προς τα έξω, να μην τα παρατάς ποτέ και να μην ξεχνάς τον στόχο, να κυνηγάς το όνειρό σου». Όσον αφορά τον ανταγωνισμό που υπάρχει, τον καλοδέχτηκε, μαζί με την είδηση ότι το πρόγραμμα πηγαίνει καλά σε τηλεθέαση: «Ανταγωνισμός υπάρχει σε όλες τις δουλειές και σε πιέζει να γίνεις καλύτερος. Ήμασταν πρώτοι και χθες; Εντάξει, να μην είμαστε χαρούμενοι; Δεν γίνεται όλοι να πάνε καλά, κάποιος χάνει, κάποιος κερδίζει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις προσωπικές του σκέψεις: «Δεν φοβόμουν ότι το MasterChef δεν θα πάει καλά. Δεν ξέρουμε αν θα είναι πρώτο ή δεύτερο, αλλά ότι θα πάει καλά, από τη στιγμή που είναι καλό το κλίμα και περνάμε εμείς καλά, καλά θα πάει. Το ποιος είναι πρώτος και δεύτερος, δεν είναι δική μας δουλειά, το βλέπουν άλλοι. Αλλά είναι μια δικαίωση όταν πηγαίνει και καλά». Κλείνοντας αποκάλυψε το μυστικό για τον τρόπο που πάντα... βρίσκει το κόκαλο σε κάθε πιάτο με ψάρι. «Μάλλον τα κάνω νιανιά πριν τα καταπιώ, γι' αυτό το καταλαβαίνω, οι άλλοι δεν μασάνε. Το φλουρί πάντως δεν μου τυχαίνει», δήλωσε με χιούμορ ο σεφ για να καταλήξει: «Να είμαστε καλά, υγεία και τύχη».