Survivor 2024: «Φτάνει πια έλεος...» - Η Όλγα Πηλιάκη "κοψοχόλιασε" του συμπαίκτες της

Αναπάντεχα ξεκίνησε το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Φτάνει πια έλεος...» - Η Όλγα Πηλιάκη

Αναπάντεχα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 17/1, το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, τρόμαξαν στην μέση της νύχτας από τις φωνές της Όλγας Πηλιάκη. Για την ακρίβεια φώναξε «Φτάνει πια έλεος...»

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα είναι η μέρα της αποχώρησης. Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Rob James Seymour αλλά και ο Νίκος Γκάνος θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν στην αποψινή μονομαχία την παραμονή τους στο παιχνίδι (δείτε εδώ spoiler).

H Όλγα Πηλιάκη παραμιλά στον ύπνο της

Μετά το επεισοδιακό βράδυ, το επόμενο πρωί, οι συμπάικτες της Όλγας Πηλιάκη, σχολίασαν το γεγονός με την ίδια να εξομολογείται ότι παραμιλά στον ύπνος της. Προφανώς αυτή ηταν μία πληροφορία την οποία δεν την είχε μοιραστεί με τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να τους "κοπεί η ανάσα" στην μέση της νύχτας.

Δείτε εδώ:

Η καταγωγή της και ο τραγικός θάνατος στην οικογένειά της

Γεννήθηκε στην Αλβανία και μεγάλωσε δίπλα σε δύο αδέρφια. Με τον αδερφό της σπάνια αναρτά φωτογραφίες στα social media της, ωστόσο είναι γνωστό πως ασχολείται με την μαγειρική. Την αδερφή της, όμως, την έχασε όταν ήταν πολύ νέα...

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έχασα την αδερφή μου από όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μόλις 25. Και 6 μήνες μετά είχα ένα ατύχημα που με φόβισε πολύ… Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να αντιμετωπίσει μία οικογένεια. Καλό είναι να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να το διαχειριστεί. Είναι πάρα πολύ βίαιο να δεχτείς ότι δε θα ξαναδείς έναν άνθρωπο. Εγώ, όταν βλέπω αδερφές, ζηλεύω –με την καλή έννοια, βέβαια– πολύ», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, ενώ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει της εξής ανάρτηση για εκείνη:

«Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμά μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιώτα που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά!».