Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου (17/1)

Ποιοι θα ψαρέψουν σήμερα;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου (17/1)

Έναν συγκλονιστικό αγώνα επάθλου παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 17/1 στο Survivor. Οι Διάσημοι και οι Μαχητές "πάλεψαν σώμα με σώμα" προκειμένου να κερδίσουν το ολοκληρωμένο kit ψαρέματος, το οποίο θα τους βοηθήσει στην επιβίωσή τους στη συνέχεια.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου

Ο αγώνας ήταν σκληρός αλλά χωρίς πολλές ανατροπές αφού από την αρχή φάνηκε ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια και αυτή ήταν η μπλε ομάδα με σκορ 10-6. Ο Γιώργος Λιανός, παρέδωσε το ψαροντούφεκο στον Άγγελο Γεωργουδάκη, προκειμένου να κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή του αγώνα (δείτε εδώ).

Ποιος θα φύγει από το Survivor απόψε

Ποιος αποχωρεί από το Survivor

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, φέτος το πράγμα με τα spoil έχει δυσκολέψει για τα καλά. Ο Ατζούν έβαλε το χεράκι του και φρόντισε να κλείσει στόματα για να μην διαρρέουν πια οι πληροφορίες, όπως γινόταν σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες χρονιές και ουσιαστικά χάνεται το ενδιαφέρον του παιχνιδιού οπότε ότι σας δώσουμε παρακάτω δεν θα είναι πληροφορία από την παραγωγή, απλά μια πρώτη εκτίμηση γιατί... αν μη τι άλλο δεν είμαστε και χθεσινοί όσον αφορά το Survivor!

Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής και τα στατιστικά απόψε η αποχώρηση θα παιχτεί μεταξύ Rob James Seymour και Παύλου Παπαδόπουλου με τον τελευταίο μάλλον να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο! Βέβαια, επειδή μιλάμε για στίβο μάχης και στόχο, όλα είναι στον αέρα οπότε... κρατάμε μικρό καλάθι. Εμείς πιστεύουμε πως πως ένας από αυτούς τους δυο θα φύγει αλλά... το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής!