Survivor 2024: Η καλλονή Κρητικοπούλα, Ζωή Ασουμανάκη ''εισβάλλει'' στην ομάδα των διασήμων - Οι πρώτες δηλώσεις της 22χρονης

«Είμαι δυναμική, τελειομανής και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 2024: Η καλλονή Κρητικοπούλα, Ζωή Ασουμανάκη ''εισβάλλει'' στην ομάδα των διασήμων - Οι πρώτες δηλώσεις της 22χρονης

Την Παρασκευή 19/1 έγινε γνωστή από το Fay's Time μια ακόμη προσθήκη, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες στο Survivor 2024. Ο λόγος για την 22χρονη Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη, η οποία κατέκτησε την 15η θέση ανάμεσα στις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου.

Λίγο λοιπόν πριν αναχωρήσει η παίκτρια για τον Άγιο Δομίνικο παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στο Fay's Time με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη για το βήμα, που αναμένεται να κάνει. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως θα ήθελε να έχει μπει στην πρώτη φουρνιά των διάσημων.

Από τη μεριά της τέλος η Ασουμανάκη αποκάλυψε, πως φεύγοντας για το Survivor 2024 αφήνει πίσω της τον σύντροφό της, που μένει και εκείνος στην Κρήτη και φυσικά τη στηρίζει στην επιλογή της αυτή.

Οι δηλώσεις της Ζωής Ασουμανάκη που θα μπει στου διάσημους του Survivor 2024

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που μπαίνω. Βέβαια περίμενα να μπω με την πρώτη φουρνιά των παικτών, έκανα υπομονή και χαίρομαι πάρα πολύ. Καλό από τη μία γιατί έχω δει τους παίκτες. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα ήταν η μητέρα μου, τσίριζε. Μου είπε να προσέχω, τι θα τρώω, να μην τρώω καρπούς, φρούτα - κάθε μάνα τα ίδια.

Είμαι δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα. Με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά αλλά να μην καταπατήσουν και την καλοσύνη μου, γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη. Πολύ καλές αποδόσεις θα έλεγα, πως έχει η Δώρα, θα ήθελα να παίξω μαζί της.

Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Είναι ένας παίκτης, που ήταν πολύ προσγειωμένος, είχε στόχο και πολύ αγαπητός στο κοινό. Όλοι θα θέλαμε να είχαμε αντίστοιχη πορεία του.

Φεύγοντας αφήνω έναν έρωτα. Είναι λίγο μακριά, ζει στην Κρήτη. Είμαστε καλά, με στηρίζει και χαίρομαι που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο υποστηρικτικό και καταλαβαίνει αυτό, που θέλω να κάνω», είπε η Ζωή Ασουμανάκη

Tο αυτοάνοσο που αντιμετώπισε

«Το αυτοάνοσο το απέκτησα όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στην Κρήτη για να σπουδάσω. Όλη η αναπροσαρμογή με ζόρισε, το πώς θα αποκτήσω φιλίες με άγχωσε. Είχα αλλάξει ήδη δύο σχολεία με δύσκολη προσαρμογή. Είχα περάσει και μπούλινγκ. Τα παιδιά δύσκολα με αποδέχονταν μέσα σε μία παρέα. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά άμα θέλουν.

Όλο αυτό το έμαθα εντελώς τυχαία. Είχα πάει να κάνω ένα κούρεμα και η κομμώτρια μου είπε αν έχω δει τι έχω στο κεφάλι μου. Είχα κενά. Αρχικά το έψαξα γιατί δεν γνώριζα τι ήταν, εννοείται αγχώθηκα. Έπαθα σοκ. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί είχα λίγα κενά. Προσπάθησα να αποβάλλω το άγχος και να έχω θετική ψυχολογικά. Μόνο έτσι κατάφερα και το ξεπέρασα. Έκανα και μία θεραπεία με τον γιατρό μου», είχε πει η Ζωή Ασουμανάκη πριν από λίγους μήνες στο T-live.