Survivor: «Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ!» - Ο Μπάρτζης ''κάρφωσε'' ανεπανόρθωτα την Ασημίνα για περσινά της καμώματα

«Ορκιζόταν σε θεούς και δαίμονες! Γελάγαμε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: «Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ!» - Ο Μπάρτζης ''κάρφωσε'' ανεπανόρθωτα την Ασημίνα για περσινά της καμώματα

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο παραλίγο νικητής του Survivor all star παραχώρησε μια νέα και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και στη Σπυριδούλα Τριάντου με τον ίδιο να σχολιάζει τον νέο κύκλο του ριάλιτι και όχι μόνο.

Ο γνωστός αγρότης από το Ζευγολατιό πήρε την απόφαση να ''σπάσει'' τη σιωπή του και να αποκαλύψει τις παραμονίες της Ασημίνας Χατζηανδρέου που αποβλήθηκε πέρυσι, καθώς είχε πιαστεί να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελλάδα. Ο Νίκος Μπάρτζης αυτή τη φορά ήρθε να προσθέσει και άλλα κομμάτια στο παζλ, που θα συζητηθούν ιδιαίτερα.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 21/1: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Παππά - Σε πολύ άσχημη κατάσταση

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρζη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το Survivor 2024

«Έτυχε να είμαι άρρωστος και έμεινα σπίτι, οπότε δεν είχα τι να κάνω και ασχολήθηκα με το Survivor. Το περίμενα πιο δυνατό, δεν μου κινεί πια το ενδιαφέρον. Είναι πολύ διαβασμένοι οι παίκτες.

Βλέπω τι γράφουν για την Ασημίνα και τη Δαλάκα. Δεν το θεωρώ άδικο αυτό που έκανα πέρσι, ούτε το μετάνιωσα, γιατί όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν γίνεται να μην τους τηρείς εις βάρος κιόλας των συμπαικτών σου.

Δεν είναι πως έφαγαν κάτι από τα σκουπίδια – σε αυτό θα ήμουν μαζί τους – αλλά το να παίρνεις πληροφορίες απ’ έξω μέσω κινητού είναι άδικο για εμάς τους υπόλοιπους. Είναι κοροϊδία. Δεν ξέρω γιατί τις έβαλε ξανά μέσα, ίσως για να ακουστεί το παιχνίδι.

Την Ασημίνα όμως απ’ ό,τι είδα την έχουν πάρει πρέφα και οι Μαχητές. Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Πέρσι ορκιζόταν σε θεούς και δαίμονες πως δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό και γελάγαμε όλοι, γιατί ξέραμε. Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ.

Με τον Ατζούν δεν έχουμε εξοφλήσει καν το οικονομικό ακόμη. Δεν έχω πάρει όλα τα χρήματα, οπότε τι πρόταση να μου κάνουν για φέτος; Αν ήταν καλή η πρόταση, βέβαια, και ήμουν καλά στην υγεία μου, γιατί όχι; Πρώτα όμως θα έπαιρνα τα χρήματα και μετά θα το συζητούσα», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Survivor - Μπάρτζης - Καρφώνει - Ασημίνα