Survivor spoiler: Βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο - Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που ''εισβάλλουν'' αύριο 21/1 στο παιχνίδι

Ένας tik toker, ένας ηθοποιός, ένα μοντέλο και η Μις Ελλάς 2022

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Την Κυριακή 21/1 στο Survivor 2024 αναμένεται να δούμε τις πρώτες προσθήκες στο ριάλιτι, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς έρχονται 4 παίκτες από την Ελλάδα με σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα των μαχητών και των διασήμων.

Εμείς από το Youweekly.gr σας έχουμε μιλήσει ξανά για τους δύο μαχητές και τους δύο διάσημους, που θα μπουν στο Survivor. Οι φήμες μάλιστα επιβεβαιώθηκαν μέσα από το trailer, που έχει κυκλοφορήσει για αύριο 21/1.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 21/1: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Παππά - Σε πολύ άσχημη κατάσταση

Η παραγωγή ωστόσο φρόντισε να αποκρύψει τα πρόσωπα των δύο γυναικών και των δύο αντρών, που ήδη βρίσκονται στις παραλίες τους. Για αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ για να σας αναφέρουμε αναλυτικά πληροφορίες για του νέους παίκτες.

Το spoiler για τους δύο μαχητές και δύο διάσημους που θα μπουν αύριο 21/1 στο Survivor 2024

Στους διάσημους λοιπόν, θα μπει η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη και ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα. Στους μαχητές από την άλλη θα δείτε την Aira Adomaityte, που είχαμε δει να κάνει οντισιόν στο GNTM και τον tik toker Σωτήρη Λαμάι, που υπόσχεται να φοβίσει τον Αλέξη Παππά.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της κούκλας κρητικοπούλας που μπαίνει στους διάσημους

Την Παρασκευή 19/1 έγινε γνωστή από το Fay's Time μια ακόμη προσθήκη, που θα δούμε τις επόμενες ημέρες στο Survivor 2024. Ο λόγος για την 22χρονη Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη, η οποία κατέκτησε την 15η θέση ανάμεσα στις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που μπαίνω. Βέβαια περίμενα να μπω με την πρώτη φουρνιά των παικτών, έκανα υπομονή και χαίρομαι πάρα πολύ. Καλό από τη μία γιατί έχω δει τους παίκτες. Ο πρώτος άνθρωπος που ενημέρωσα ήταν η μητέρα μου, τσίριζε. Μου είπε να προσέχω, τι θα τρώω, να μην τρώω καρπούς, φρούτα - κάθε μάνα τα ίδια.

Είμαι δυναμική, τελειομανής και πεισματάρα. Με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά αλλά να μην καταπατήσουν και την καλοσύνη μου, γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη. Πολύ καλές αποδόσεις θα έλεγα, πως έχει η Δώρα, θα ήθελα να παίξω μαζί της.

Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος. Είναι ένας παίκτης, που ήταν πολύ προσγειωμένος, είχε στόχο και πολύ αγαπητός στο κοινό. Όλοι θα θέλαμε να είχαμε αντίστοιχη πορεία του.

Φεύγοντας αφήνω έναν έρωτα. Είναι λίγο μακριά, ζει στην Κρήτη. Είμαστε καλά, με στηρίζει και χαίρομαι που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο υποστηρικτικό και καταλαβαίνει αυτό, που θέλω να κάνω», είπε η Ζωή Ασουμανάκη