Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του από το Survivor - «Στο λέω και μου σηκώνεται η τρίχα...»

Θα γράψει νέο βιβλίο για το ριάλιτι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παύλος Παπαδόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του από το Survivor - «Στο λέω και μου σηκώνεται η τρίχα...»

Η παραμονή του Παύλου Παπαδόπουλου στο Survivor 2024 δεν είχε μακρά διάρκεια, καθώς ο παίκτης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης του Άγιου Δομίνικου, φεύγοντας με το παράπονο των μηδενικών νικών του στα αθλήματα.

Ο συγγραφέας επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα την Κυριακή 21/1 παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Γειά Σου. Όπως βλέπουμε η όψη του πρώην παίκτη έχει αλλάξει αρκετά, καθώς έχασε βάρος και φυσικά απέκτησε ένα ηλιοκαμένο χρώμα.

Ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε ο Παύλος Παπαδόπουλος μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα λόγια αγάπης του προς τον Αλέξη Παππά, καθώς συγκινήθηκε βλέποντας τον κλαίει με την αποχώρησή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παύλου Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024

«Καλώς σας βρήκα. Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ χάρηκα που έφυγα. Ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω γιατί δεν είχα κάποιο θέμα ούτε στην επιβίωση ούτε στο φαγητό, το είχα βρει και ας έχασα λίγα κιλάκια. Έχασα 8,5 κιλά. Από την αρχή πήγε στραβά ο στόχος, για κάποιο λόγο ήταν ο μεγαλύτερός μου εχθρός.

Έχανα στο τόσο. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Αλέξη Παππά με το trailer που κλαίει, στεναχωριέμαι πολύ, είχαμε έρθει κοντά. Από το πρωί γυρνάει στο μυαλό μου η εικόνα μου, που σκύβει και κλαίει.

Αν παρέμενα θα βλέπατε πολλά από εμάς. Είχαμε δει πολλά, είχαμε συζητήσει πολλά. Χωρίς να πούμε αερολογίες - πράγματα που ήταν χειροπιαστά και γίνονταν μπροστά μας. Θα βλέπατε έντονες εξελίξεις.

Ο Φάνης ξεκίνησε δυναμικά και έπεσαν όλοι πάνω του. Δείχνει ότι έχει κάποιες γνώσεις αλλά για εμένα δεν έχει ακέραιο χαρακτήρα. Όταν μιλάς και σε πολλές καταστάσεις λες “εν μέρει έχεις δίκιο” σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη.

Ο Άγγελος θα φτάσει μακριά ειδικά τώρα πιάνει ψάρια. Πραγματικά το Survivor είναι μια απίστευτη εμπειρία, ένα μέρος που τις ακόμα και τις λίγες ώρες που έχεις να σκεφτείς θα σκεφτείς πολλά πράγματα. Στο λέω τώρα και σηκώνεται η τρίχα σε όλο μου το σώμα. Σκέφτεσαι πολλά, δεν ξέρω αν θα γράψω κάτι για το Survivor, αλλά σίγουρα είναι η πηγή έμπνευσης για ένα νέο βιβλίο», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος.